bruidsfotograaf

Na ons kennismakingsgesprek, maak ik aan de hand van jullie wensen voor jullie bruiloft, een prijsopgave voor jullie trouwreportage. Jullie kunnen zelf het aantal uur fotografie bepalen,wel of geen trouwalbum, het soort, formaat en materiaal trouwalbum etc. Zowel de fotoafdrukken als de digitaal opgemaakte trouwalbums worden van hoogwaardig fotopapier vervaardigd. Om jullie op voorhand een indruk te geven of de prijs voor de trouwreportage binnen jullie huwelijksbudget past, geef ik jullie alvast een indicatie.

Kijk voor een gratis pre-weddingshoot of trash-the-dress fotoreportage op mijn blog.

Een handgemaakt trouwalbum is er vanaf € 950,00
Bij deze prijs is inbegrepen: 6 uur fotografie, leren of aluminium fotoalbum (formaat 24 x 24 cm), 30 tot 50 foto’s (in diverse kleuren, formaten en collages), het opmaken van het album en daarnaast krijgen jullie een DVD met de gemaakte trouwfoto’s en de bewerkte trouwfoto‘s / collages op het originele formaat.
Een digitaal opgemaakt trouwalbum is er vanaf € 950,00
Bij deze prijs is inbegrepen: 6 uur fotografie, leren fotoalbum met magneetsluiting, formaat 20 x 20 cm, diverse foto’s (in diverse kleuren en formaten), het opmaken van het album en daarnaast krijgen jullie een DVD met de gemaakte trouwfoto’s en de bewerkte trouwfoto‘s op het originele formaat.
Elke pagina in het trouwalbum wordt digitaal opgemaakt en als fotoafdruk met de hand in het trouwalbum bevestigd.
Een luxe handgemaakt trouwalbum is er vanaf € 1.299,00
Bij deze prijs is inbegrepen: 6 uur fotografie, leren fotoalbum (formaat 37 x 40 cm), 60 tot 90 foto’s (in diverse kleuren, formaten en collages), het opmaken van het album en daarnaast krijgen jullie een DVD met de gemaakte trouwfoto’s en de bewerkte trouwfoto‘s / collages op het originele formaat.
Een luxe digitaal opgemaakt trouwalbum is er vanaf € 1.259,00
Bij deze prijs is inbegrepen: 6 uur fotografie, leren fotoalbum (formaat 30 x 30 cm) met 30 bladzijden, diverse foto’s (in diverse kleuren en formaten), het opmaken van het album en daarnaast krijgen jullie een DVD met de gemaakte trouwfoto’s en de bewerkte trouwfoto‘s op het originele formaat.

Willen jullie een digitaal opgemaakt album, maar minder uren fotografie? Dat is ook mogelijk. Ik hanteer hiervoor de volgende prijzen:
- 3 uur: € 550,00
- 4 uur: € 700,00
Bij deze prijs is inbegrepen: de uren fotografie, leren fotoalbum met magneetsluiting, formaat 20 x 20 cm, diverse foto’s (in diverse kleuren en formaten), het opmaken van het album en daarnaast krijgen jullie een DVD met de gemaakte trouwfoto’s en de bewerkte trouwfoto‘s op het originele formaat.
Elke pagina in het trouwalbum wordt digitaal opgemaakt en als fotoafdruk met de hand in het trouwalbum bevestigd.
Deze prijzen hanteer ik als volgt:
- maandag tot en met donderdag: het gehele jaar
- vrijdag tot en met zondag: de maanden november tot en met maart, andere maanden in overleg
- last-minute boekingen: april tot en met oktober

Willen jullie meer of minder uren, extra foto’s in het album, foto’s met speciale effecten (Pop Art), een ander album (voor traditioneel: aluminium, glas, hout), (ouder) fotoboekje, een foto op canvas, glas, aluminium, een extra reportage op een andere dag (bijvoorbeeld aan het strand) of een extra fotograaf? Er is veel mogelijk!

Willen jullie liever het trouwalbum zelf opmaken? Ook dat kan.

 
  © Rikkemien fotografie