bruiloft fotograaf
trouwreportage van moderne bruidsfotografie
 
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Bruidsfotograaf Amersfoort bij Armen de Poth

 
 

In april mocht ik de bruiloft van W & E fotograferen als bruidsfotograaf Amersfoort bij Armen de Poth. Een dag waarbij heel veel gelachen werd en het enthousiasme van het bruidspaar werkte aanstekelijk. Zelfs bij het eten van de taart werd er enorm gelachen. Deze foto spreekt mij enorm aan omdat je ziet dat een van gasten iets roept naar de bruid, vermoedelijk wat er met de taart moet gebeuren ;-) en je voelt de spanning van het bruidspaar wat ze gaan doen met de taart. Gaan ze het gewoon aan elkaar geven of gaan ze er toch wat anders mee doen?

 
     
  Het kleurenthema van deze bruiloft, oranje en roze voor wie het nog niet is opgevallen ;-), loopt als een mooie diagonale lijn door de foto. De man op de achtergrond kijkt belangstellend toe en extra leuk is het dat ik hem op zijn trouwdag, een paar jaar geleden, gefotografeerd heb.  
     
 
bruidsfotograaf-Amersfoort-Armen-de-Poth
 
     
 
bruidsfotograaf Amersfoort Armen de Poth
 
     
 

De Armen de Poth

 
  Deze foto is gemaakt bij de officiele trouwlocatie De Armen de Poth in Amerfoort. Een prachtige intieme trouwlocatie waarbij jullie ook nog eens hele mooie trouwfoto's met jullie 2 kunnen maken in de tuin, maar de tuin leent zich ook heel goed voor familie- en groepsfoto's.  
 

 
 
trouwen-Armen-de-Poth-fotograaf-Amersfoort
 
 
 
 

Cora Vonk trouwambtenaar

 
  Blij verrast was ik dat trouwambtenaar Cora Vonk van Memorabele Momenten het huwelijk van W & E voltrok. Mochten jullie in Amersfoort trouwen dan wil ik jullie zeker Cora als trouwambtenaar aanraden. Cora zorgt voor een zeer persoonlijke ceremonie, waarbij alle gasten worden betrokken. Zonder twijfel zorgt zij voor lachende gasten op jullie trouwfoto's. Trouwen jullie buiten Amersfoort? Ook dan kunnen jullie Cora benaderen, zij werkt zowel voor de gemeente Amersfoort als zelfstandig trouwambtenaar.  
 
 
  Benieuwd naar meer foto's van deze locatie en het bruidspaar? Op mijn bruidsfotografie Facebookpagina zijn meer foto's te vinden ter inspirtatie.  
     
 

© Rikkemien fotografie 2018 - bruidsfotograaf Amersfoort bij Armen de Poth