Gratis pre-wedding of trash the dress fotoreportage

Een gratis pre-wedding of trash the dress fotoreportage verzorg ik als jullie in 2018 trouwen en bij mij een trouwreportage van tenminste 8 uur boeken van het uitgebreide pakket.

Wat is een pre-wedding shoot?
Voordat jullie gaan trouwen verzorg ik een fotoreportage van jullie tweeën. Dat kan zowel op locatie als bij jullie thuis. Jullie kunnen dan alvast aan mij en mijn fotocamera wennen en jullie kunnen op jullie trouwdag dan nog meer jezelf zijn. De foto’s worden hierdoor nog mooier en, niet onbelangrijk, kunnen jullie nog meer genieten van jullie trouwdag. Lees verder

Geplaatst in bruidsfotografie, pre-wedding shoot, trash the dress shoot | Getagged , , , , , , , , , , | 2 Reacties

bruidsfotograaf kasteel Wijenburg

bruidsfotograaf kasteel Wijenburg – preview bruiloft Tatjana & Melvin

bruidsfotograaf kasteel Wijenburg – midden maart 2015 trouwden Tatjana & Melvin op een mooie maar wel frisse winterdag, onder toeziend oog van hun twee kinderen, in Echteld bij het statige en sfeervolle kasteel Wijenburg. Voorafgaand aan de ceremonie hebben we foto’s gemaakt, onder andere in de sfeervolle torenkamer, de mooie suite letterlijk in de toren van het kasteel. Het bad op pootjes is de blikvanger van de badkamer en voor de kinderen was het heel bijzonder om even daarin te mogen spelen, lekker gek doen en kiekeboe spelen. En vanuit de torenkamer konden de kinderen samen met Melvin perfect naar buiten kijken en zich even een echte prins en prinses voelen.

bruidsfotograaf-kasteel-Wijenburg-trouwreportage-Echteld bruidsfotograaf kasteel Wijenburg

Lees verder

Geplaatst in bruidsfotografie | Een reactie plaatsen

bruidsfotograaf Amersfoort – Algemeen Dagblad

bruidsfotograaf Amersfoort – Algemeen Dagblad – bruiloft Jacqueline en Danny

bruidsfotograaf Amersfoort – Midden september 2014 trouwden Jacqueline & Danny op een mooie nazomerse dag in Amersfoort bij De Mariënhof in Amersfoort. In de mooie en grote Singelzaal, een kapelzaal van ruim 10 meter hoog, een balkon (heel handig voor trouwfoto’s van bovenaf tijdens de trouwceremonie) en gebrandschilderde ramen onder leiding van de ontzettend leuke trouwambtenaar Cora Vonk. Ze trouwden aan het begin van de avond, zodat we overdag alle tijd hadden voor een fotoshoot, familie- en groepsfoto’s, een heuse wijnproeverij en het diner.

bruidsfotograaf-Amersfoort-trouwreportage-Marienhof-bruiloft bruidsfotograaf Amersfoort

Lees verder

Geplaatst in algemeen, bruidsfotograaf, bruidsfotografie, bruidsreportage, trouwreportage | Een reactie plaatsen

trouwreportage Zeist – bruiloft Jill & Nico

trouwreportage Zeist – bruiloft Jill & Nico

trouwreportage Zeist – Op een woensdag in mei trouwden Jill & Nico bij het mooie kasteel ’t Kerckebosch. Een sfeervolle trouwlocatie in Zeist, waar buiten op het terras het huwelijk werd voltrokken. Een intieme ceremonie tussen de hoge oude bomen en de bloeiende rododendrons. Als bruidsfotograaf is het extra genieten om buiten trouwfoto’s te mogen maken en dan ook nog eens bij een hele mooie trouwlocatie.

trouwreportage-Zeist-bruidsfotograaf--bruidsfotografie-Kerckebosch

Lees verder

Geplaatst in bruidsfotografie | Een reactie plaatsen

trouwreportage Amersfoort preview – bruiloft Karin & Hugo

trouwreportage Amersfoort preview – bruiloft Karin & Hugo

trouwreportage Amersfoort – Op een mooie vrijdag in augustus trouwden Karin & Hugo in de Kloosterkamer bij De Mariënhof in Amersfoort. Een sfeervolle trouwlocatie in het centrum van Amersfoort. Een oud klooster met een mooie tuin en een functionele binnenplaats. Wat een sfeervolle trouwlocatie om daar als bruidsfotograaf een trouwreportage te mogen maken! De ceremonie werd ook deze keer verzorgd door de enorm enthousiaste Cora Vonk, trouwambtenaar van de gemeente Amersfoort en tevens in te zetten als zelfstandig trouwambtenaar.

trouwreportage-amersfoort-bruidsfotograaf-bruidsfotografie-trouwen-

trouwreportage Amersfoort Lees verder
Geplaatst in bruidsfotografie | Een reactie plaatsen

bruidsfotografie Amersfoort preview van bruiloft Evelien & Remy

bruidsfotografie Amersfoort preview – bruiloft Evelien & Remy

bruidsfotografie Amersfoort – Op een mooie zondag in juli trouwden Evelien & Remy buiten bij Dutch Ballooning in Amersfoort. Een sfeervolle trouwlocatie tussen de hoge oude bomen op een glooiend grasveld. Wat een feest om daar als bruidsfotograaf een trouwreportage te mogen maken! De ceremonie werd opgeluisterd door het koor van Evelien en de altijd vrolijke en enthousiaste Cora Vonk verzorgde als trouwambtenaar de ceremonie. bruidsfotograaf-Amersfoort-trouwreportage-Dutch-Ballooning

Lees verder

Geplaatst in bruidsfotografie | Een reactie plaatsen

Openingsdans moeder – zoon

Openingsdans moeder – zoon

Hebben jullie inspiratie nodig voor de openingsdans van jullie bruiloft? Bekijk dan eens de volgende clip.

De gasten van deze bruiloft denken de traditionele moeder-zoon dans te gaan aanschouwen, maar dan stopt de muziek ineens (op 1 minuut en 5 seconde) en gebeurt er iets totaal onverwachts.

Ga lekker oefenen met je moeder, vader of partner 😉

De feestavond is meestal de afsluiter van een bruiloft, bij de een ingetogen, bij de ander uitbundig, opgeluisterd door bands, dj’s of artiesten. Niet alleen van de openingsdans, maar ook daarna is het leuk om foto’s van terug te zien. De meeste gasten maken ongetwijfeld foto’s met hun mobiele telefoon, maar willen jullie echt mooie foto’s, vraag dan zeker een professionele bruidsfotograaf om ook dit gedeelte van jullie bruiloft te fotograferen. Een bruidsfotograaf die weet hoe om te gaan en te ‘spelen’ met het aanwezige licht en de mooie momenten haarscherp en fris vastlegt. Vrienden die uit hun ‘dak’ gaan, een oom die gekke ‘moves’ maakt, de drank die door de lucht gaat, een bijzondere speeche of een moeder die toekijkt …

bruidsfotograaf-bruidsfotografie-fotograaf-openingsdans-bruiloft

Zijn jullie benieuwd naar meer door mij gemaakte trouwfoto’s en in het bijzonder gemaakt tijdens de feestavond? Lees dan de andere blog berichten van door mij gefotografeerde bruiloften, bekijk de foto’s in mijn portfolio’s en bekijk ook eens mijn website bruidsfotograaf Utrecht. Nieuwsgierig geworden? Bel of mail mij dan voor een kennismakingsgesprek en kom mijn voorbeeld albums bekijken met nog meer trouwfoto’s van diverse bruiloften en trouwfoto’s gemaakt tijdens het feest.

bruidsfotografie door bruidsfotograaf Rikkemien | openingsdans | © 2014

Geplaatst in bruidsfotografie | Een reactie plaatsen

Fearless award

Fearless award

Helemaal blij ben ik met mijn fearless award, gewonnen bij de prestigieuze internationale bruidsfotografen fotowedstrijd van Fearless Photographers!
“Fearless Awards are stunning wedding photos that excel in redefining wedding photography or are just too amazing! We’re very selective – less than 1 in 10 images submitted are awarded by our curators and displayed in the photographers’ profiles as Fearless Awards.”, aldus Fearless Photographers.

Deze winnende foto voor de fearless awards is gemaakt tijdens de trouwreportage van Daphne & Sjoerd, ’s morgens vroeg bij het aankleden van Daphne. Op mijn Facebookpagina, bij album Daphne & Sjoerd, kun je meer foto’s van hun trouwreportage bekijken.

bruidsfotograaf-bruidsfotografie-trouwreportage-fearless-award

Het aankleden van de bruid, en soms fotografeer ik ook het aankleden van de bruidegom, is een bijzonder moment van de dag. Meestal zijn er nog weinig gasten aanwezig en veelal alleen nog maar directe familie of de beste vriendinnen / vrienden of de ceremoniemeester(s), heel intiem gezelschap. Soms chaotisch, soms heel rustig, met een lach, maar ook soms met een traan, soms gespannen, soms een afscheid van het ouderlijk huis, maar altijd is de bruid of bruidegom benieuwd naar de bijzondere dag die gaat komen. En voor sommige bruidsparen is dit ook het moment om even te wennen aan mijn fotocamera en de wijze waarop ik fotografeer.

Ben je benieuwd naar meer door mij gemaakte trouwfoto’s? Lees dan de andere blog berichten van door mij gefotografeerde bruiloften, bekijk de foto’s in mijn portfolio’s en bekijk ook eens mijn website bruidsfotograaf Utrecht, die volledig gericht is op mijn bruidsfotografie in Utrecht en omgeving. Uiteraard fotografeer ik niet alleen bruiloften in Utrecht, maar door geheel Nederland. Ben je benieuwd of ik al eens op jullie trouwlocatie heb gefotografeerd? Kijk dan eens op mijn persoonlijke pagina over mijn werk en passie als bruidsfotograaf.

bruidsfotografie door bruidsfotograaf Rikkemien | fearless award | fearless photographer 😉

 

Geplaatst in bruidsfotograaf, bruidsfotografie, bruidsreportage, trouwreportage | Een reactie plaatsen

bruidsfotografie preview van bruiloft Susanne & Jasper

Bruidsfotografie preview bruiloft Susanne & Jasper

Eind april 2013 trouwden Susanne & Jasper op een regenachtige dag. Het heeft bijna de gehele dag geregend, iets wat ik als bruidsfotograaf zelden meemaak. De trouwparaplu is dan ook veelvuldig gebruikt tijdens de trouwreportage en zorgde voor sfeervolle trouwfoto’s. De bruidsfotografie startte ’s morgens bij het huis van de ouders van Susanne in Zoetermeer, waar Jasper haar ophaalde met een prachtige donkergroene Buick trouwauto.

bruidsfotografie door bruidsfotograaf voor trouwreportage

Trouwreportage Zoetermeer en Harmelen

Het bruidspaar had deze datum speciaal uitgekozen vanwege de bloesem aan de bomen en bloesem mocht dan ook niet ontbreken in de bruidsfotografie. Lees verder

Geplaatst in bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trouwreportage | Getagged , , , , , | 1 reactie

Bruidsfotograaf maakt trouwreportage | Linda & Jan Willem

Bruidsfotografie Linda & Jan Willem

In juli 2012 was de prachtige bruiloft van Linda & Jan Willem in Utrecht. Voor mij als bruidsfotograaf was dit het eerste huwelijk op hoogte: trouwlocatie Michaëlskapel in de Domtoren. Mijn bruidsfotografie werkzaamheden startte die ochtend in Utrecht, thuis bij het bruidspaar. Voor het maken van de trouwreportage gaan we per tuk tuk naar de binnenstad van Utrecht. Vervolgens gaan we weer naar het huis van het bruidspaar voor de ontvangst van enkele gasten en voor een lekkere lunch. Ondertussen hebben alle andere gasten zich verzameld bij boerderij Mereveld en zij komen met een mooie rode Engelse dubbeldekker naar hartje Utrecht. Het bruidspaar arriveert bij de Domtoren voor Lees verder

Geplaatst in bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trouwreportage | Getagged , , , , , , , | Een reactie plaatsen