bijzondere ballonnen op je bruiloft

Bij een bruiloft kom ik met regelmaat ballonnen tegen, in verschillende kleuren en formaten. Meestal worden deze gebruikt voor de aankleding / versiering van de trouwlocatie, maar ook in een bundel meegenomen tijdens een trouwreportage voor een leuk effect op de trouwfoto’s.

Het nadeel is dat de ballonnen alleen goed zichtbaar zijn bij daglicht.

Led-ballonnenEen oplossing hiervoor heeft LedBallonnenBestellen.nl

Bijzonder sfeervol zijn ze. Het zijn metallic ballonnen waarin een led-lampje is geplaatst.

Ze zijn zeer geschikt om ze tijdens je bruiloft, in het donker, op te laten. Ze blijven ongeveer 4 tot 6 uur zweven …. meer dan lang genoeg om er, samen met jullie gasten, lang van te kunnen genieten op jullie bruiloft.

Led_ballonnen op je bruiloftDe led-lampjes zijn waterdicht en kunnen daardoor ook worden geplaatst in led-ballonnen die op het water drijven. Ook dit geeft een sfeervol effect bij een trouwlocatie met stilstaand of stromend water.

Deze sfeermakers zijn verkrijgbaar in de kleuren paars metallic, wit metallic, zilver metallic en goud metallic. Metallic om dat dit het mooiste effect geeft.

De led-ballonnen zijn gemakkelijk te vullen met helium. En om het je nog makkelijker te maken, kun je op de site instructie filmpjes vinden.

Via LedBallonnenBestellen.nl kun je een ledpakket bestellen. Dit pakket bestaat uit led-ballonen, led-lampjes en helium.

champagne met led-lamp op je bruiloftZoals al genoemd zijn de led-lampjes waterdicht. Ze zijn ongeveer 3,5 cm lang en 1 cm breed. Een led-lampje kent 2 lichtstanden, te weten een knipperend led licht en een constant led licht. Door eenvoudig te draaien aan het led-lampje kan de lichtstand gewisseld worden. Een led-lampje brandt ongeveer 10 uur en wordt met batterijtjes geleverd.

Voor een geheel ander effect kun je ze gebruiken in drinkglazen (ja echt!) of wat te denken van een champagnetoren aangelicht met led-lampjes? Of in glazen (potten / vaasjes) waarmee je bijboorbeeld een trap aanlicht?

champagnetoren met led-lampjes op je bruiloft

De led-lampjes en ledpakketten zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor een bruiloft, maar kunnen ook gebruikt worden voor een ander feest of gelegenheid.

Je kunt de ledpakketten eenvoudig via de site van LedBallonnenBestellen.nl aanschaffen en betalen middels iDEAL of zelf het bedrag overschrijven. Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd en ontvang je het pakket binnen 2 – 3 werkdagen op het opgegeven afleveradres.

led-lampjes op de trap bij je bruiloftOp mijn Facebook pagina kun je ook informatie vinden over LedBallonnenBestellen.nl. Ze hebben ook een eigen Facebook pagina. Kijk op mijn Facebook pagina bij mijn ‘Favorieten’. In de linkerkolom tref je ze aan.

Update vrijdag 27 januari 2012: de eerste 10 klanten ontvangen 25% korting op de bestelling!

Dit bericht is geplaatst in decoratie met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *