bruidsfotograaf Amersfoort – Algemeen Dagblad – bruiloft Jacqueline en Danny

bruidsfotograaf Amersfoort – Midden september 2014 trouwden Jacqueline & Danny op een mooie nazomerse dag in Amersfoort bij De Mariënhof in Amersfoort. In de mooie en grote Singelzaal, een kapelzaal van ruim 10 meter hoog, een balkon (heel handig voor trouwfoto’s van bovenaf tijdens de trouwceremonie) en gebrandschilderde ramen onder leiding van de ontzettend leuke trouwambtenaar Cora Vonk. Ze trouwden aan het begin van de avond, zodat we overdag alle tijd hadden voor een fotoshoot, familie- en groepsfoto’s, een heuse wijnproeverij en het diner.

bruidsfotograaf-Amersfoort-trouwreportage-Marienhof-bruiloft bruidsfotograaf Amersfoort

Bij het mooie nieuwbouwhuis van Jacqueline en Danny begon de bruidsfotografie met een finishing touche van het aankleden en een laatste knuffel aan de katten en de hond, voordat Danny aan de achterzijde hun huis verliet om aan te komen rijden met de trouwauto om Jacqueline op te halen.

bruidsfotograaf-Amersfoort-trouwreportage-Marienhof-huwelijk

Van daaruit reden we naar het centrum van Amersfoort voor een fotoshoot tussen de treinen. De kleurrijke wagens zorgen voor een vrolijke en kleurrijke achtergrond op de trouwfoto’s. Vervolgens reden we naar de Appelmarkt met zijn vele gezellige kroegjes. De Appelmarkt zou je kunnen kennen van de vroeger populaire tv-serie Spijkerhoek.

bruidsfotograaf-Amersfoort-trouwreportage-Marienhof-trouwen

Vervolgens gingen we naar de trouwlocatie De Mariënhof voor groepsfoto’s, een heuse wijnproeverij en het diner. Er werd gezongen, gelachen en gehuild tijdens het diner, een intens moment van de dag, die ik als bruidsfotograaf graag vastleg.

bruidsfotograaf-Amersfoort-bruidsfotografie-Marienhof-trouwen

bruidsfotograaf-Amersfoort-bruidsfotografie-Marienhof-bruiloft

Naar aanleiding van het huwelijk van Jacqueline en Danny, verscheen in het Algemeen Dagblad een artikel van hun trouwdag.Bruiloft-Algemeen-Dagblad-bruidsfotograaf-Amersfoort

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar meer trouwfoto’s van andere bruidsparen? Kijk dan graag op mijn website en in het bijzonder bij mijn portfolio, waarbij naast trouwfoto’s van meerdere bruidsparen ook een trouwreportage van een bruidspaar is opgenomen en ook voorbeelden van de lay-out mogelijkheden van een trouwalbum.

En zijn jullie benieuwd naar jullie investering voor een trouwreportage? Kijk dan ook eens bij mijn prijzen. Zijn deze pakketten te uitgebreid, kijk dan ook bij de speciale pakketten. Elke bruiloft is anders, dus als jullie een specifieke prijsopgave willen, mail mij dan graag.

Op mijn Facebook pagina zijn mijn meest recente trouwfoto’s te bekijken en zijn meer foto’s van Jacqueline & Danny te bekijken en ook foto’s van andere bruidsparen die ik in Amersfoort heb gefotografeerd.

bruidsfotograaf Amersfoort – © Rikkemien fotografie 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *