bruidsfotograaf Breda

Bruidsfotografie Breda

Bruidsfotograaf Breda is onderdeel van de website van professioneel fotograaf Rikkemien Posthuma. Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een bruidsfotograaf in Breda of andere plaats? Bruidsfotograaf Breda maakt sfeervolle, vrolijke, spontane en originele bruidsfotografie. Een bruidsreportage met oog voor detail en op maat gemaakt voor jullie. Bruidsfotograaf Breda werkt niet alleen in Breda, maar ook in de omliggende plaatsen en de rest van Nederland.

Mijn werk als bruidsfotograaf

Op mijn website treffen jullie informatie aan over mijn bruidsfotografie, kunnen jullie diverse trouwfoto’s en trouwalbums bekijken bij mijn portfolio en kan ik jullie een indicatie geven van jullie investering voor de bruidsreportage, desgewenst aan te vullen met een trouwalbum naar keuze of een bewaarbox met de mooiste trouwfoto’s van jullie bruiloft.

Bruidsreportage

Misschien willen jullie ook trouwfoto’s van jullie tweeën maken? De binnenstad van Breda is erg sfeervol en prima geschikt voor het maken van een bruidsreportage. De steegjes rondom de Grote Markt doen soms haast buitenlands aan. De Begijnhof is ook geschikt en natuurlijk is park Valkenberg ook zeer geschikt voor een bruidsreportage. Hebben jullie al eens gedacht aan het Chasse Theater of het 100 meter graffitekunstwerk net buiten het centrum? Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. En wellicht hebben jullie zelf ideeën.

Trouwlocaties

Een van de gemeentelijke trouwlocaties van Breda is de grote zaal van het stadhuis van Breda. Bij het stadhuis (Grote Markt 38, 4811 XS Breda) ben ik bekend en dat kan misschien wel zo gemakkelijk voor jullie zijn. Hoewel de indeling in de grote zaal niet vaak wijzigt, kan ik jullie mogelijk tips geven over bijvoorbeeld de opstelling in de trouwzaal of welke gasten je waar kunt laten plaatsnemen. Wat vinden jullie zelf prettig, wat is prettig voor jullie gasten en hoe komt het over op de foto’s. Hoe is bijvoorbeeld de lichtinval in de trouwzaal en waarmee kunnen jullie en willen jullie rekening houden.

Naast het stadhuis kent Breda ook nog de trouwlocaties Grote Kerk, Princenhage, Waalse Kerk, Landgoed Wolfslaar, Korenmolen de Hoop en Bouvigne.

bruidsfotograaf Breda - bruidsfotografie Breda - bruidsreportage

Rikkemien fotografie 2015 – bruidsfotograaf Breda maakt sfeervolle bruidsreportage

De gemeente Breda heeft een uitgebreide lijst met eigen en externe trouwlocaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *