bruidsfotograaf kasteel Wijenburg

bruidsfotograaf kasteel Wijenburg – preview bruiloft Tatjana & Melvin

bruidsfotograaf kasteel Wijenburg – midden maart 2015 trouwden Tatjana & Melvin op een mooie maar wel frisse winterdag, onder toeziend oog van hun twee kinderen, in Echteld bij het statige en sfeervolle kasteel Wijenburg. Voorafgaand aan de ceremonie hebben we foto’s gemaakt, onder andere in de sfeervolle torenkamer, de mooie suite letterlijk in de toren van het kasteel. Het bad op pootjes is de blikvanger van de badkamer en voor de kinderen was het heel bijzonder om even daarin te mogen spelen, lekker gek doen en kiekeboe spelen. En vanuit de torenkamer konden de kinderen samen met Melvin perfect naar buiten kijken en zich even een echte prins en prinses voelen.

bruidsfotograaf-kasteel-Wijenburg-trouwreportage-Echteld bruidsfotograaf kasteel Wijenburg


De vintage trouwkaart mocht zeker niet ontbreken in enkele foto’s en wederom was de torenkamer hiervoor een sfeervolle en geschikte plek. Een echte vintage look, toch?!

bruidsfotograaf-kasteel-Wijenburg-bruidsfotografie-trouwreportage bruidsfotograaf kasteel Wijenburg

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar meer trouwfoto’s van andere bruidsparen? Neem dan graag een kijkje op mijn website en in het bijzonder bij mijn portfolio. Naast trouwfoto’s van meerdere bruidsparen tref je ook een trouwreportage van een bruidspaar aan en voorbeelden van de lay-out mogelijkheden van een trouwalbum.

En zijn jullie benieuwd naar jullie investering voor een trouwreportage? Kijk dan ook eens bij mijn prijzen. Zijn deze pakketten te uitgebreid, kijk dan ook bij de speciale pakketten. Elke bruiloft is anders, dus als jullie een specifieke prijsopgave willen, mail mij dan graag.

Op mijn Facebook pagina zijn mijn meest recent gemaakte trouwfoto’s te bekijken en op termijn zijn meer foto’s van de bruiloft van Tatjana & Melvin te bekijken onder andere van hun prachtige trouwauto, een retro Volkswagenbus. Het bruidspaar had aan veel (vintage) details gedacht en had onder andere een mooie kindertafel gemaakt en ook de lange dinertafel was prachtige aangekleed.

bruidsfotograaf kasteel Wijenburg © Rikkemien fotografie 2015
Dit bericht is geplaatst in bruidsfotografie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *