Bruidsfotograaf maakt trouwreportage | Linda & Jan Willem

Bruidsfotografie Linda & Jan Willem

In juli 2012 was de prachtige bruiloft van Linda & Jan Willem in Utrecht. Voor mij als bruidsfotograaf was dit het eerste huwelijk op hoogte: trouwlocatie Michaëlskapel in de Domtoren. Mijn bruidsfotografie werkzaamheden startte die ochtend in Utrecht, thuis bij het bruidspaar. Voor het maken van de trouwreportage gaan we per tuk tuk naar de binnenstad van Utrecht. Vervolgens gaan we weer naar het huis van het bruidspaar voor de ontvangst van enkele gasten en voor een lekkere lunch. Ondertussen hebben alle andere gasten zich verzameld bij boerderij Mereveld en zij komen met een mooie rode Engelse dubbeldekker naar hartje Utrecht. Het bruidspaar arriveert bij de Domtoren voor de ceremonie in de Michaëlskapel. Na de ceremonie is er een toost in het naastgelegen Flora’s Hof. Daarna varen we met sloepen naar Rhijnauwen om daar weer over te stappen in de dubbeldekker, die iedereen naar boerderij Mereveld brengt voor het diner en het feest.

Voorbereidingen trouwdag door bruidsfotograaf

’s Morgens vroeg start ik bij het huis van Linda & Jan Willem, waar Jan Willem zijn Linda voor het eerst zal aanschouwen. Altijd een prachtig moment om als bruidsfotograaf de reactie en de emotie vast te mogen leggen.

Trouwreportage

Per tuk tuk verplaatsen Linda & Jan Willem zich naar de binnenstad van Utrecht. Als bruidsfotograaf heb ik meerdere trouwreportages in de binnenstad van Utrecht gemaakt en elke keer is het weer geweldig om er een trouwreportage te mogen maken. En voor elke trouwreportage kom ik op, voor mij, bekende maar ook onbekende plekken in de stad.

Met een goed gevoel over het resultaat van de trouwfoto’s verplaatsen we ons na de trouwreportage naar het huis van het bruidspaar voor een lunch.

bruidsfotograaf maakt trouwreportage | moderne bruidsfotografie

Huwelijksceremonie in Michaëlskapel

Per tuk tuk arriveert het bruidspaar bij de Domtoren waar alle gasten hun al opwachten. Over de rode loper mogen ze naar binnen.

De ceremonie vindt plaats in de prachtige Michaëlskapel van de Domtoren. Een hoge ruimte met mooie glas-in-lood ramen. Een sfeervolle en prachtige ruimte voor bruidsfotografie.

Een persoonlijke inbreng tijdens de ceremonie wordt door de trompetmuziek van Jan Willem’s vader verzorgd.

Bruidstaart

Na de ceremonie wordt in de naastgelegen Flora’s Hof de bruidstaart aangesneden en champagne gedronken. Het is lekker warm en zonnig, goed vertoeven dus op deze haast verscholen plek in het centrum van de stad.

Per sloep door de grachten

Per sloep verplaatst het bruidspaar zich van hartje centrum naar de rand van Utrecht, Rhijnauwen bij Bunnik. De feestvierders zijn uitbundig en hebben veel bekijks van passanten langs de grachten. Voor mij als bruidsfotograaf is het erg sfeervol om Utrecht ook vanaf het water te mogen vastleggen.

Boerderij Mereveld – diner en feest

Met de mooie rode dubbeldekker wordt iedereen vervoerd naar Boerderij Mereveld voor het diner en het feest.

Iedereen geniet van een heerlijk diner en tussen de gangen door zijn er speeches met leuke anekdotes over het bruidspaar en wordt er een geweldige film getoond.

Later op de avond wordt tijdens het feest een gedeelte van de door mijn die dag gemaakte trouwreportage getoond op een groot scherm.

Na het vastleggen van een gedeelte van het feest heb ik mijn bruidsfotograaf werkzaamheden afgerond. Een lange dag en moe, maar met een goed gevoel ga ik weer naar huis.

Linda & Jan Willem: het was een prachtige, warme en zonnige dag en jullie straalden en genoten. Hartelijk dank dat ik jullie bruiloft heb mogen vastleggen!

Nieuwsgierig naar een andere trouwreportage en trouwfoto’s? Lees dan de andere blog berichten van bruiloften en bekijk ook eens mijn website bruidsfotograaf Utrecht, die volledig gericht zijn op mijn bruidsfotografie / trouwfotografie in Utrecht en omgeving.

Dit bericht is geplaatst in bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trouwreportage met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *