bruidsfotograaf-vleuten-trouwreportage-Haarrijnseplas

Bruidsfotograaf Vleuten maakt sfeervolle trouwreportage bij Haarrijnseplas

Als bruidsfotograaf is het geweldig om in Vleuten, je eigen woonomgeving, een trouwreportage te mogen bij de Haarrijnseplas, gelegen in de grootste vinexwijk van Nederland: Leidsche Rijn.

Bruidsfotograaf Vleuten | trouwreportage Haarrijnseplas in UtrechtZoals gezegd is Leidsche Rijn de grootste vinexlocatie van Nederland en onderdeel van de grote stad Utrecht. Een gedeelte van de plaatsen Vleuten, De Meern en Utrecht behoren tot Leidsche Rijn.

Leidsche Rijn heeft een groot ‘groen hart’: Het Leidsche Rijn Park of tegenwoordig het Maxima Park. Een mooie locatie voor een bruidspaar die het leuk vindt om hun leefgebied terug te zien in de trouwreportage.

Bruidsfotograaf Vleuten | trouwreportage Haarrijnseplas in UtrechtAls bruidsfotograaf kijk je anders naar de omgeving en spot je naar mooie fotolocaties. Samen met het bruidspaar bekijk ik de mogelijkheden en bespreken we welke locaties ideaal zijn voor hun trouwreportage.

Vinden jullie water of strand erg leuk? Dan is de Haarrijnseplas een mooie fotolocatie.

Je hebt hier een wijds uitzicht, zodat het net lijkt of je je op het strand bevindt.

En je kunt hier prachtige trouwfoto’s maken met een wolkenlucht op de achtergrond.

Ook is er een zandstrand, leuk om met blote voeten in te lopen.

Er zijn enkele heuveltjes, waaronder eentje bedekt met gras. Zo kun je met trouwschoenen aan ook leuke trouwfoto’s maken.

Bijzonder zijn ook de strandpalen / golfbrekers. Ze zijn leuk om te gebruiken voor een trouwfoto met scherptediepte, meer abstracte trouwfoto’s of voor een doorkijkje.

Bruidsfotograaf Vleuten | trouwreportage Utrecht

Bruidsfotograaf Vleuten | trouwreportage Haarrijnseplas in Utrecht

bruidsfotografie van bruidsfotograaf uit Utrecht

En natuurlijk kun je ook langs de ‘vloedlijn’ met je blote voeten wandelen.

En bij dit recreatiegebied is ook een toiletgebouw te vinden. Heb je niet een al te goede neus…., dan kun je dit gebouw voor artistieke trouwfoto’s gebruiken.

Of je bent al getrouwd en je wilt je trouwkleding nog eenmaal aantrekken voor een fotoshoot? Denk dan eens aan een trash-the-dress shoot. Deze locatie is hiervoor ideaal als de trouwkleding vies mag worden…

In het park is ook kunst te bekijken, oa het autowrak of officiële naam ‘Barricade’. Dit ligt op de ‘beukenstrip’ of misschien makkelijker te vinden als een zijpad van de Alendorperweg. Het kunstwerk ligt midden tussen groene bomen en bestaat uit een Citroën 2CV, een Fiat 500, een Vespa scooter, autobanden, vlaggen, stenen en stukken hout. Dit alles in brons gegoten. Leuk om artistieke foto’s bij te maken.

Bruidsfotograaf Vleuten | trouwreportage Haarrijnseplas in UtrechtZijn jullie sportief en maken jullie wel eens gebruik van ‘Het Lint’? Dan kun je dit misschien ook verwerken in je bruidsreportage.

Voor atleten / hardlopers is er ook nog de atletiekbaan in het Amaliapark. Het oranje gravel contrasteert mooi met doorgaans de lichte bruidsjurk en het donkere trouwpak.

Of houden jullie meer van een industrieel uiterlijk? Er zijn diverse bedrijven op bedrijventerrein De Wetering (langs de A2 / the wall) hiervoor erg geschikt.

Of autodealer Hessing, recent overgenomen door Louwman Exclusive Cars. Een mooie lichte locatie en ook geschikt bij een regenachtige trouwdag.

Benieuwd naar meer foto’s die ik heb gemaakt in Utrecht? Kijk dan ook op mijn website bruidsfotograaf Utrecht of de pagina bruidsfotograaf Vleuten op deze website.

Dit bericht is geplaatst in bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trash the dress shoot, trouwreportage met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *