bruidsfotografie Amersfoort preview – bruiloft Evelien & Remy

bruidsfotografie Amersfoort – Op een mooie zondag in juli trouwden Evelien & Remy buiten bij Dutch Ballooning in Amersfoort. Een sfeervolle trouwlocatie tussen de hoge oude bomen op een glooiend grasveld. Wat een feest om daar als bruidsfotograaf een trouwreportage te mogen maken! De ceremonie werd opgeluisterd door het koor van Evelien en de altijd vrolijke en enthousiaste Cora Vonk verzorgde als trouwambtenaar de ceremonie. bruidsfotograaf-Amersfoort-trouwreportage-Dutch-Ballooning

Cora is een aanrader als trouwambtenaar als je in Amersfoort trouwt of daarbuiten als je een zelfstandig trouwambtenaar zoekt. Gegarandeerd zorgt zij voor een lach op je gezicht en van al jullie gasten. En dat is ook leuk voor de trouwfoto’s.

Na de ceremonie, die even werd onderbroken door een klein buitje, vormden de gasten van Evelien & Remy een mooie erehaag. Evelien & Remy mochten door een enorme bellenzee hiervan genieten.

Op mijn Facebook pagina zijn mijn meest recente trouwfoto’s te zien. Wil je op de hoogte blijven van mijn bruidsfotografie volgen? ‘like’ dan mijn pagina en klik op ‘meldingen ontvangen’. Zodra ik een bericht / foto plaats verschijnt dit automatisch in je tijdlijn.

Gaan jullie trouwen in Utrecht? Kijk dan ook eens op mijn bruidsfotograaf Utrecht website.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *