bruidsfotografie

Bruidsfotografie door bruidsfotograaf Rikkemien

Zijn jullie op zoek naar moderne en sfeervolle bruidsfotografie gemaakt door een professionele bruidsfotograaf? Rikkemien fotografie is gespecialiseerd in bruidsfotografie en het maken van een bruidsreportage. Bruidsfotografie waar jullie nog lang van kunnen nagenieten met de gemaakte trouwfoto’s op origineel formaat en zonder logo op DVD en naar wens op te nemen in een trouwalbum.

Mijn bruidsfotografie

Bruidsparen omschrijven mijn bruidsfotografie als modern, origineel, vrolijk en sfeervol en ook een tikkeltje romantisch, waarbij ik let op de details die voor jullie belangrijk zijn.

Op mijn website, bruidsfotograaf Rikkemien, treffen jullie informatie aan over mijn bruidsfotografie in het algemeen en kunnen jullie bij mijn portfolio diverse trouwfoto’s bekijken, de opmaak van een digitaal vormgegeven trouwalbum en een bruidsreportage van een bruidspaar.

Bruidsreportage – investering

bruidsfotografie door bruidsfotograaf | sfeervolle bruidsreportageBij prijs bruidsreportage kan ik jullie een indicatie geven van jullie investering voor jullie bruidsreportage. Een bruidsreportage is al mogelijk vanaf 3 uur fotografie voor € 495,00, waarbij de gemaakte foto’s rechtenvrij op DVD worden geleverd. De bruidsreportage kan naar wens worden aangevuld met een trouwalbum (verkrijgbaar in diverse soorten, formaten en diktes) en bijvoorbeeld een ouderalbum. Maar ook is een luxe albumbox mogelijk met daarin de mooiste trouwfoto’s van jullie bruiloft. De bruidsreportage kan natuurlijk ook voorafgaan door een zogenaamde pre-wedding, loveshoot of fotoshoot. De foto’s hiervan kunnen jullie gebruiken voor bijvoorbeeld een trouwkaart of voor een gastenboek voor jullie bruiloft. Jullie treffen een aantal mogelijkheden aan, maar er is zoveel meer mogelijk. Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik jullie hierover meer vertellen en kan ik voor jullie de bruidsfotografie naar jullie wensen samenstellen.

bruidsfotografie door bruidsfotograaf | vrolijke bruidsreportageIk ben woonachtig in De Meern (dit is bij Utrecht) en ik werk als bruidsfotograaf niet alleen in Utrecht, Amersfoort of Amsterdam, maar door geheel Nederland.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar mijn bruidsfotografie en de mogelijkheden die ik jullie kan aanbieden? Neem dan per mail (info@rikkemienfotografie) of telefonisch (06 – 466 97 844) contact met mij op en dan kan ik jullie vragen beantwoorden of direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie inplannen. Het lijkt mij leuk jullie te ontmoeten!

© Rikkemien fotografie 2013 – bruidsfotografie van bruidsfotograaf Rikkemien | moderne en originele bruidsreportage

1 Reactie op bruidsfotografie

  1. Pingback: bruidsfotograaf Utrecht en Amerongen | vrolijke bruidsfotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *