bruidsfotografie preview van bruiloft Susanne & Jasper

Bruidsfotografie preview bruiloft Susanne & Jasper

Eind april 2013 trouwden Susanne & Jasper op een regenachtige dag. Het heeft bijna de gehele dag geregend, iets wat ik als bruidsfotograaf zelden meemaak. De trouwparaplu is dan ook veelvuldig gebruikt tijdens de trouwreportage en zorgde voor sfeervolle trouwfoto’s. De bruidsfotografie startte ’s morgens bij het huis van de ouders van Susanne in Zoetermeer, waar Jasper haar ophaalde met een prachtige donkergroene Buick trouwauto.

bruidsfotografie door bruidsfotograaf voor trouwreportage

Trouwreportage Zoetermeer en Harmelen

Het bruidspaar had deze datum speciaal uitgekozen vanwege de bloesem aan de bomen en bloesem mocht dan ook niet ontbreken in de bruidsfotografie. Voor de trouwreportage en de bloesem zijn we naar een tuincentrum gereden en later hebben we trouwfoto’s gemaakt in het Koningspark in Harmelen. Helaas bleef het regenen, maar gelukkig stoorden Susanne & Jasper zich daar niet aan en bleven vrolijk.

bruidsfotografie met trouwauto door bruidsfotograaf

bruidsfotografie Koningspark trouwreportage door bruidsfotograafbruidsfotografie met trouwparaplu tijdens trouwreportage

bruidsfotografie en trouwreportage door bruidsfotograaf

bruidsfotografie onder trouwparaplu tijdens trouwreportage

bruidsfotografie-van-trouwboeket door bruidsfotograaf

Na de trouwreportage reden we naar de prachtige trouwlocatie de Kloosterhoeve in Harmelen voor de ceremonie, de receptie, het diner en het feest.

bruidsfotograaf voor bruidsfotografie

bruidsfotograaf maakt trouwreportage

Trouwceremonie

Heel bijzonder was het dat de tante van Susanne voor 1 dag beedigd was als trouwambtenaar en de trouwceremonie op een persoonlijk wijze verzorgde.

De vriendin van Susanne en tevens getuige en bruidsmeisje, speelde op de piano tijdens de ceremonie.

trouwreportage door bruidsfotograaf

Diner

Tijdens het diner werden er diverse speeches verzorgd, zowel door de gasten als door het bruidspaar, cadeaus gegeven en een diapresentatie verzorgd van het leven van het bruidspaar. Het is mooi om te zien dat iedereen geniet en de bruidsfotograaf niet meer opmerkt. Prachtige en sfeervolle bruidsfotografie is vaak het resultaat.

trouwen bij kloosterhoeve in harmelentrouwreportage harmelen kloosterhoevetrouwlocatie kloosterhoeve in harmelenbruidsfotograaf bij kloosterhoeve in harmelenbruidsfotograaf maakt trouwreportage bij kloosterhoeve

Benieuwd naar een andere trouwreportage? Lees dan de andere blog berichten van door mij gefotografeerde bruiloften en bekijk ook eens mijn website bruidsfotograaf Utrecht, die volledig gericht zijn op mijn bruidsfotografie in Utrecht en omgeving. Ik ben niet alleen werkzaam in Utrecht of directe omgeving, maar door geheel Nederland.

Als bruidsfotograaf kom ik op diverse trouwlocaties. Benieuwd welke locaties dit zijn en of ik al bekend ben op jullie trouwlocatie? Bekijk dan eens ‘bruidsfotograaf Rikkemien – wie is zij?’.

bruidsfotografie door bruidsfotograaf Rikkemien | sfeervolle en vrolijke trouwreportage

Dit bericht is geplaatst in bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trouwreportage met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op bruidsfotografie preview van bruiloft Susanne & Jasper

  1. Sigrid schreef:

    Weer of geen weer, Rikkemien maakt wederom prachtige foto’s…!! Chapeau!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *