bruidsreportage

bruidsreportage door bruidsfotograaf | moderne bruidsfotografie

Bruidsreportage door bruidsfotograaf Rikkemien

Zijn jullie op zoek naar een professionele bruidsfotograaf voor jullie bruidsreportage? Rikkemien fotografie is gespecialiseerd in bruidsfotografie en maakt een moderne en sfeervolle bruidsreportage. Een bruidsreportage waar jullie nog lang van kunnen nagenieten met de gemaakte trouwfoto’s op DVD en naar wens op te nemen in een trouwalbum.

Bruidsparen omschrijven mijn bruidsreportage als modern, sfeervol, origineel, vrolijk en ook een tikkeltje romantisch, waarbij ik let op de details die voor jullie belangrijk zijn. En bij het ontvangen van de bruidsreportage op DVD, krijg ik regelmatig als reactie: “We hebben helemaal niet gemerkt dat je die mooie foto gemaakt hebt”, “Wat leuk dat je daaraan ook hebt gedacht en dat we daar ook trouwfoto’s van hebben”.

Mijn bruidsfotografie

Op mijn website, bruidsfotograaf Rikkemien, treffen jullie informatie aan over mijn bruidsfotografie in het algemeen en kunnen jullie bij mijn portfolio diverse trouwfoto’s, een bruidsreportage van een bruidspaar en een trouwalbum bekijken, zodat jullie een indruk krijgen op welke fotografische wijze ik jullie trouwdag invulling kan geven.

Bruidsreportage – prijzen en album

Bij prijzen bruidsreportage kan ik jullie een indicatie geven van jullie investering voor jullie bruidsreportage. De bruidsreportage kan naar wens aangevuld worden met een trouwalbum (in diverse soorten, formaten en diktes) en een luxe albumbox met de mooiste trouwfoto’s van jullie bruiloft. Of vooraf gegaan worden door een fotoshoot of pre-weddingshoot. De foto’s van deze shoot kunnen jullie gebruiken voor bijvoorbeeld een trouwkaart of voor een gastenboek op jullie bruiloft. Jullie treffen een aantal mogelijkheden aan, maar er is zoveel meer mogelijk.

Ik ben woonachtig in De Meern (bij Utrecht) en ik werk als bruidsfotograaf niet alleen in Utrecht, Amsterdam of Amersfoort, maar door geheel Nederland.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar mijn bruidsfotografie en de mogelijkheden die ik jullie kan aanbieden? Neem dan per mail of telefonisch contact met mij op en dan kan ik jullie vragen beantwoorden of direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie inplannen. Het lijkt mij leuk jullie te ontmoeten!

© Rikkemien fotografie 2013 – bruidsfotograaf maakt moderne bruidsfotografie en bruidsreportage

1 Reactie op bruidsreportage

  1. Pingback: bruidsfotograaf maakt bruidsreportage | Corine & Jurgen | Slot Zuylen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *