Fearless award

Fearless award

Helemaal blij ben ik met mijn fearless award, gewonnen bij de prestigieuze internationale bruidsfotografen fotowedstrijd van Fearless Photographers!
“Fearless Awards are stunning wedding photos that excel in redefining wedding photography or are just too amazing! We’re very selective – less than 1 in 10 images submitted are awarded by our curators and displayed in the photographers’ profiles as Fearless Awards.”, aldus Fearless Photographers.

Deze winnende foto voor de fearless awards is gemaakt tijdens de trouwreportage van Daphne & Sjoerd, ’s morgens vroeg bij het aankleden van Daphne. Op mijn Facebookpagina, bij album Daphne & Sjoerd, kun je meer foto’s van hun trouwreportage bekijken.

bruidsfotograaf-bruidsfotografie-trouwreportage-fearless-award

Het aankleden van de bruid, en soms fotografeer ik ook het aankleden van de bruidegom, is een bijzonder moment van de dag. Meestal zijn er nog weinig gasten aanwezig en veelal alleen nog maar directe familie of de beste vriendinnen / vrienden of de ceremoniemeester(s), heel intiem gezelschap. Soms chaotisch, soms heel rustig, met een lach, maar ook soms met een traan, soms gespannen, soms een afscheid van het ouderlijk huis, maar altijd is de bruid of bruidegom benieuwd naar de bijzondere dag die gaat komen. En voor sommige bruidsparen is dit ook het moment om even te wennen aan mijn fotocamera en de wijze waarop ik fotografeer.

Ben je benieuwd naar meer door mij gemaakte trouwfoto’s? Lees dan de andere blog berichten van door mij gefotografeerde bruiloften, bekijk de foto’s in mijn portfolio’s en bekijk ook eens mijn website bruidsfotograaf Utrecht, die volledig gericht is op mijn bruidsfotografie in Utrecht en omgeving. Uiteraard fotografeer ik niet alleen bruiloften in Utrecht, maar door geheel Nederland. Ben je benieuwd of ik al eens op jullie trouwlocatie heb gefotografeerd? Kijk dan eens op mijn persoonlijke pagina over mijn werk en passie als bruidsfotograaf.

bruidsfotografie door bruidsfotograaf Rikkemien | fearless award | fearless photographer 😉

 

Dit bericht is geplaatst in bruidsfotograaf, bruidsfotografie, bruidsreportage, trouwreportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *