Een gratis pre-wedding of trash the dress fotoreportage verzorg ik als jullie in 2018 trouwen en bij mij een trouwreportage van tenminste 8 uur boeken van het uitgebreide pakket.

Wat is een pre-wedding shoot?
Voordat jullie gaan trouwen verzorg ik een fotoreportage van jullie tweeën. Dat kan zowel op locatie als bij jullie thuis. Jullie kunnen dan alvast aan mij en mijn fotocamera wennen en jullie kunnen op jullie trouwdag dan nog meer jezelf zijn. De foto’s worden hierdoor nog mooier en, niet onbelangrijk, kunnen jullie nog meer genieten van jullie trouwdag.

De foto’s die ik maak lever ik jullie aan op DVD in origineel formaat en kunnen jullie gebruiken voor bijvoorbeeld jullie trouwkaart, een origineel gasten’boek’, te gebruiken voor een bedankje of omdat je het leuk vindt om een fotoreportage van jullie beide te hebben.

Wat is een trash the dress shoot?
Een trash the dress shoot doe je na je bruiloft, omdat je bij deze shoot eigenlijk geen rekening meer houdt met je trouwjurk of trouwpak. Alles mag bij deze shoot, denk hierbij aan lopen, zwemmen, liggen in de zee / meer, springen in het zwembad of werken op de boerderij.

De foto’s die ik maak lever ik jullie aan op DVD in origineel formaat en kunnen jullie gebruiken voor bijvoorbeeld een bedankkaart, voor aan de muur, op hyves / facebook of wat je maar wil.

Om het geheel compleet te maken kan ik ook een professionele visagiste voor jullie verzorgen.

De fotoreportage duurt ongeveer een uur en maken we in De Meern, Vleuten, Harmelen of Leidsche Rijn (bijvoorbeeld het park of de Haarrijnse Plas).

Willen jullie liever op een andere plek, bij jullie trouwlocatie of thuis de fotoreportage? Dat is mogelijk tegen vergoeding van reisuren en reiskosten.

Kijk voor indicatieve prijzen voor een trouwreportage op mijn website.

Een pre-wedding of trash the dress shoot kun je ook apart van een trouwreportage afnemen. Jullie betalen dan € 150,00 voor een shoot van 1 uur en is exclusief reistijd en reiskosten.


2 thoughts on “

Gratis pre-wedding of trash the dress fotoreportage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *