Rikkemien fotografie werkt samen met diverse bedrijven die kunnen bijdragen aan jullie trouwdag. Welke leveranciers je desgewenst kunt inzetten is hierna beschreven tezamen met directe links naar het bedrijf.

* (BRUIDS)FOTO OP CANVAS
Bij Image to Art kun je je eigen foto / bruidsfoto laten afdrukken op canvas en laten framen tot een schilderij. Door het TV programma Kassa is Image to Art getest met een goed resultaat.

* TROUWLOCATIE
de Nonnerie – Maarssen
De Nonnerie is een prachtige locatie voor jullie huwelijk en huwelijksfeest van 50 tot 250 personen. De locatie is goed bereikbaar, gratis parkeergelegenheid, goed service- en culinair niveau.

* WEDDINGPLANNER

bride N groom, de weddingplanners voor het organiseren van jullie bruiloft. Naast een adviseur (selectie van passende leveranciers met gunstige (prijs)afspraken), een coƶrdinator (maken van een draaiboek) en financieel planner (bewaken van jullie budget) is een bride N groom weddingplanner ook een organisator, zodat jullie geld besparen, jullie je volledig kunnen richten op de leuke (voorbereidings-)momenten en optimaal en zorgeloos kunnen genieten van jullie trouwdag.

En niet onbelangrijk: bride N groom is aangesloten bij de beroepsorganisatie BWPN en eigenaresse Consuela is regiomanager voor Limburg en Belgiƫ bij BWPN; ze zit aan de bron van ontwikkelingen op het gebied van bruiloften in Nederland en heeft een groot netwerk aan leveranciers.