ballonnen op je bruiloft

Ballonnen op je bruiloft zijn leuk, maar heb je wel eens gehoord van led-ballonnen? Een ballon waarin een led-lampje is geplaatst en die kan zweven in de lucht of drijven op het water.

led-ballon voor je bruiloftOok het led-lampje zonder de ballon is leuk, bijvoorbeeld in een drinkglas, in een champagnetoren of in glazen potjes of vaasjes op bijvoorbeeld een trap om deze aan te lichten.

LedBallonnenBestellen.nl heeft een ruim assortiment van deze metallic sfeermakers in verschillende kleuren. Via dit bedrijf kun je een ledpakket bestellen, bestaande uit led-ballonen, led-lampjes en helium.

Indien je op een werkdag voor 16.00 uur een bestelling plaatst, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Je ontvangt het pakket binnen 2 – 3 werkdagen op het opgegeven afleveradres.

De led-lampjes en ledpakketten zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor een bruiloft, maar kunnen ook gebruikt worden voor een ander feest of gelegenheid.

Lees er alles over op de blog over de led-ballon of op mijn Facebook pagina.

Update dinsdag 31 januari 2012: In de dagelijks uitkomende ‘sfeervol feestvieren‘ van Maharadja Tenten is de blog geplaatst.

1 Reactie op ballonnen op je bruiloft

  1. Pingback: metallic ballonnen met led-lampjes voor een sfeervolle bruiloft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *