Ceremonizo is een dienst van Imke van Heijster. Zij is beëdigd huwelijksambtenaar en ceremoniespreker. Haar passie is om een persoonlijke maatceremonie te creëren in de sfeer en het verhaal van het koppel. En dan met enthousiasme, tijd én moeite. Geen stoffige toespraak, maar ruimte en gelegenheid voor eigen voorkeuren en inbreng. Overal in Nederland en in het buitenland.

trouwambtenaar Imke van Heijster van CeremonizoKijk voor meer informatie over de mogelijkheden van je eigen huwelijksambtenaar op Ceremonizo of neem contact op per mail met Imke of telefonisch 06 81 888 711.

Imke van Heijster is midden-30, getrouwd en moeder met vele interesses. Nadat Imke vaker gevraagd werd om tijdens ceremonies te spreken, raakte zij geïnspireerd om hier als zelfstandig Babs vervolg aan te geven door haar trouwambtenaar tijdens haar eigen huwelijk.

“Als huwelijksambtenaar vind ik het mooi om mogelijkheden te bieden om naar eigen smaak te trouwen. Dat kan bijvoorbeeld ook met een ceremonieel huwelijk, iets wat vaak nog niet (voldoende) bekend is, terwijl het dan mogelijk wordt om op elke gewenste locatie te trouwen. Waar of hoe jullie kiezen de ceremonie vorm te geven, ik maak er als je eigen huwelijksambtenaar graag jullie verhaal van. Ik ervaar het als een bijzondere en eervolle taak twee mensen te mogen verbinden.”

Voor meer informatie over Imke en haar werk als huwelijksambtenaar kun je haar blog ‘Trouw waar jullie willen en kies je eigen huwelijksambtenaar!‘ lezen.

Op mijn Facebook pagina kun je ook informatie vinden over Ceremonizo. Ceremonizo heeft ook een eigen Facebook pagina. Kijk op mijn Facebook pagina bij mijn ‘Favorieten’. In de linkerkolom tref je Ceremonizo aan.