Bedrijfsgegevens kasteel Amerongen – trouwlocatie

Buitenplaats Amerongen
Drostestraat 12
3958 BK Amerongen
E info@buitenplaatsamerongen.nl
I http://www.buitenplaatsamerongen.nl
T 0343 – 45 56 90 (dinsdag t/m zaterdag)
F 0343 – 45 56 99

En voor meer informatie kun je de blog over deze prachtige trouwlocatie lezen.

Site informatie – kasteel Amerongen 

Buitenplaats Amerongen, zes unieke locaties in één monumentaal decor. Hét toonaangevende landgoed voor zakelijke evenementen, privé feesten en bruiloften op de Utrechtse Heuvelrug.

Een warm welkom, gevolgd door een stijlvolle en gastvrije ontvangst. Daarvoor komen uw relaties, medewerkers, vrienden en familie graag naar onze monumentale gebouwen. Uw gasten genieten volop van de bijzondere sfeer en stijl van deze unieke, historische plek. Of u nu uw relaties ontvangt voor een product lancering of seminar, uw medewerkers verrast met een zinderend personeelsfeest of uw huwelijksfeest met veel grandeur viert, Buitenplaats Amerongen maakt er een onvergetelijke gebeurtenis van.

Buitenplaats Amerongen combineert historie met eigentijds design. Een uniek landgoed waar zes rijksmonumenten voor de meest veelzijdige business en private events van 2 tot 350 personen ingezet worden.

Trouwen bij Buitenplaats Amerongen

Op de mooiste dag van je leven, vertrouw je erop dat je in goede handen bent en alles klopt. Verrukkelijk eten en drinken, een prachtige eigentijdse entourage, een prettig contact tijdens het voortraject en uiteraard een uitstekende professionele verzorging van jullie gasten op de dag zelf. Wij doen er alles aan jullie huwelijksdag tot in de finesses te laten slagen!

trouwen trouwlocatie kasteel Amerongen receptie Oranjerie