trouwparaplu van Parapluverhuur.nl

Bedrijfsgegevens Parapluverhuur.nl – trouwparaplu verhuur

trouwparapluParapluverhuur.nl
Oost-Voorstraat 84c
3262JN Oud-Beijerland
E info@parapluverhuur.nl
W http://www.parapluverhuur.nl
T 0186 – 751 607
M 06 – 21 51 34 49

 

En voor meer informatie kun je de blog over deze handige trouwparaplu lezen.

Site informatie – Parapluverhuur.nl

Er komt veel kijken bij de organisatie van de mooiste dag van uw leven en u doet er alles aan om deze niet in het water te laten vallen.
Huur dan nú paraplu’s voor u en voor uw daggasten om er zeker van te zijn dat dit u niet zal overkomen. U heeft daarbij de keuze tussen de kleuren wit, zand en ivoor.

Een echte aanrader is onze nieuwe love-paraplu in de vorm van een hart, het weer speelt bij deze paraplu geen rol meer! De love-paraplu’s zijn er in de kleuren wit, ivoor, licht roze, roze, of rood. Ook wordt deze love-paraplu aangeboden in mix pakketten van twee kleuren. (bijvoorbeeld 20 stuks: 10 wit en 10 rood)

Wanneer het nog een tijdje duurt voordat u gaat trouwen kunt u via “herinneren” parapluverhuur contact met u op laten nemen een aantal weken voor uw trouwdag.

Wilt u er helemaal zeker van zijn dat de paraplu’s voor u klaar staan en niet tot het laatste moment wachten met bestellen? Ga dan naar “huren” en bestel een mooi pakket paraplu’s zodat uw bruiloft niet in het water kan vallen!

U kunt zelfs tot drie dagen voor de afleverdatum kosteloos annuleren. Wij wensen u veel succes met alle verdere voorbereidingen!

 

1 Reactie op trouwparaplu van Parapluverhuur.nl

  1. Pingback: trouwparaplu voor een regenachtige trouwdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *