Bedrijfsgegevens Within Events – weddingplanner

weddingplannerI http://www.withinevents.nl
M 06 – 38 23 76 74 (ma t/m za 9-21 u)

 

En voor meer informatie kun je de blog over het huwelijksaanzoek lezen.

Site informatie Within Events

Gaat u binnenkort trouwen? Gefeliciteerd!

Een spannende tijd breekt aan. Er komt van alles op u af, want er moet veel geregeld worden voor uw mooiste dag! U wilt hiervoor een weddingplanner inschakelen.

Een goede keuze, want een weddingplanner kan u helpen en ondersteunen bij het plannen van dé dag! Het begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hieraan zijn geen kosten verbonden en bekijken beide partijen wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Bij Within Events heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden:

Volledige Bruiloft

Within Events begeleid u vanaf het prille begin tot kort na de bruiloft.
De volledige planning ligt in handen van Within Events, precies zoals u het wilt. Within Events neemt contact op met alle leveranciers en onderhandeld voor u om de dag zo te maken als u wilt! Op de dag zelf nemen we de regie in handen zodat u en uw familie onbezorgd kunnen genieten.

Onderdelen van de bruiloft

Heeft u maar een paar onderdelen die u uit handen wil geven? Ook dat kan! Denk hierbij aan het dag/avond programma, alleen de ceremonie of 1 van de 2 dagen feest indien dit gewenst is. U geeft aan welke onderdelen u zelf niet regelt en Within Events zorgt ervoor dat het in overleg met u gedaan word. Afhankelijk van wat er geregeld moet worden, word er tijd ingepland. Voor een goed beeld kan u dus het beste contact opnemen.

Ceremoniemeester

We horen vaak dat vrienden/familie vereerd zijn dat ze ceremoniemeester mogen zijn op de trouwdag, maar dat ze daardoor weinig tot niets van het hele feest mee hebben gekregen omdat ze het zo druk hadden. Wilt u dus dat iedereen gewoon kan genieten van alle activiteiten? Huur dan een professionele ceremoniemeester in!
U regelt alles, maar Within Events neemt het ceremoniemeesterschap op zich op de grote dag. Zo kan iedereen optimaal genieten! Van te voren vind er 1 gesprek plaats voor advies en het doorspreken van de dag. Deze zit bij de kosten in!

Advies

U kan Within Events ook alleen om advies vragen. Hiervoor maakt u een afspraak met Within Events voor al uw vragen en legt Within Events het graag uit bij u thuis. Voor meer informatie voor de tarieven neem contact met ons op.

Draaiboek

Veel bruidsparen weten niet hoe ze precies een draaiboek in elkaar moeten zetten waar alle leveranciers mee uit de voeten kunnen.  Within Events kan hierbij helpen! Met slechts 1 gesprek maakt Within Events binnen 7 dagen een uitgebreid draaiboek die vervolgens kant en klaar opgestuurd word. Dit voor het tarief van slechts 1 gesprek. Bruidsparen die een ander pakket afnemen krijgen het uitgebreide draaiboek gratis.