Openingsdans moeder – zoon

Openingsdans moeder – zoon

Hebben jullie inspiratie nodig voor de openingsdans van jullie bruiloft? Bekijk dan eens de volgende clip.

De gasten van deze bruiloft denken de traditionele moeder-zoon dans te gaan aanschouwen, maar dan stopt de muziek ineens (op 1 minuut en 5 seconde) en gebeurt er iets totaal onverwachts.

Ga lekker oefenen met je moeder, vader of partner 😉

De feestavond is meestal de afsluiter van een bruiloft, bij de een ingetogen, bij de ander uitbundig, opgeluisterd door bands, dj’s of artiesten. Niet alleen van de openingsdans, maar ook daarna is het leuk om foto’s van terug te zien. De meeste gasten maken ongetwijfeld foto’s met hun mobiele telefoon, maar willen jullie echt mooie foto’s, vraag dan zeker een professionele bruidsfotograaf om ook dit gedeelte van jullie bruiloft te fotograferen. Een bruidsfotograaf die weet hoe om te gaan en te ‘spelen’ met het aanwezige licht en de mooie momenten haarscherp en fris vastlegt. Vrienden die uit hun ‘dak’ gaan, een oom die gekke ‘moves’ maakt, de drank die door de lucht gaat, een bijzondere speeche of een moeder die toekijkt …

bruidsfotograaf-bruidsfotografie-fotograaf-openingsdans-bruiloft

Zijn jullie benieuwd naar meer door mij gemaakte trouwfoto’s en in het bijzonder gemaakt tijdens de feestavond? Lees dan de andere blog berichten van door mij gefotografeerde bruiloften, bekijk de foto’s in mijn portfolio’s en bekijk ook eens mijn website bruidsfotograaf Utrecht. Nieuwsgierig geworden? Bel of mail mij dan voor een kennismakingsgesprek en kom mijn voorbeeld albums bekijken met nog meer trouwfoto’s van diverse bruiloften en trouwfoto’s gemaakt tijdens het feest.

bruidsfotografie door bruidsfotograaf Rikkemien | openingsdans | © 2014

Dit bericht is geplaatst in bruidsfotografie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *