portfolio trouwreportage

Trouwreportage portfolio

Op deze pagina kunnen jullie een trouwreportage bekijken van een bruidspaar. Daarnaast kunnen jullie diverse trouwfoto’s bekijken van mijn bruidsfotografie. En ook pagina’s uit een digitaal trouwalbum. En mochten jullie nog meer trouwfoto’s willen bekijken, bekijk dan ook mijn portfolio trouwfotograaf.

Bruidsfotografie

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen en willen jullie nog meer van mijn bruidsfotografie zien? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan ik jullie alles vertellen over mijn bruidsfotografie en kan ik jullie diverse trouwalbums laten zien. Zowel van één volledige trouwreportage als trouwalbums gevuld met trouwfoto’s van verschillende bruiloften.

Jullie trouwreportage wordt geleverd op DVD voor een blijvende herinnering en makkelijk te delen met familie en vrienden. De trouwfoto’s worden afdrukklaar geleverd, zodat jullie ze eenvoudig overal kunnen afdrukken.

En willen jullie naast de trouwreportage ook een trouwalbum, dan kan ik jullie de verschillende soorten en mogelijkheden laten zien. Van een luxe handgemaakte trouwalbum tot verschillende digitaal opgemaakte trouwalbums. De keuze is hierin enorm.

Willen jullie inspraak hebben in welke trouwfoto’s uit jullie trouwreportage opgenomen worden in jullie trouwalbum, dan is dat uiteraard mogelijk. En willen jullie je graag laten verrassen, dan is dat ook mogelijk.

Willen jullie liever geen trouwalbum maar wel foto’s uit jullie trouwreportage op enige formaat hebben? Bekijk dan eens de luxe bewaarbox gevuld met de mooiste trouwfoto’s uit jullie trouwreportage. De foto’s zijn verstevigd, zodat ze opgehangen of neergezet kunnen worden.

trouwreportage door bruidsfotograaf

© Rikkemien fotografie 2013 – portfolio trouwreportage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *