Trouwreportage in slideshow

Trouwreportage

Het ontvangen van de trouwfoto’s van de trouwreportage is voor de meeste bruidsparen een spannend moment. Hoe zijn de foto’s geworden? Als bruidsfotograaf lever ik niet alleen al mijn gemaakte (en bewerkte) trouwfoto’s op origineel formaat en rechtenvrij, maar laat ik jullie nog eens extra genieten van jullie trouwreportage middels een slideshow.

Zo kunnen jullie thuis de gemaakte trouwreportage met de mooiste, spontaanste en ontroerendste trouwfoto’s samen knus bekijken op de bank. En jullie kunnen de slideshow ook gemakkelijk delen met jullie familie en vrienden, zelfs met de mensen die er niet bij waren. En ook is het mogelijk om via Facebook of Twitter de slideshow te laten zien.

Van de bruiloft van Astrid & Robert, bij de prachtige trouwlocatie Kameryck te Kamerik, kunnen jullie een korte impressie bekijken van hun slideshow.

Willen jullie ook zo’n leuke slideshow? Kijk dan op mijn website voor prijzen en info. Tijdens een kennismakingsgesprek vertel ik jullie graag over de mogelijkheden.

De man die jullie in beeld zien en die voorleest uit een boekje is cabaretier en trouwambtenaar Jelle Kuiper. Willen jullie je trouwceremonie extra speciaal maken? Huur hem in als trouwambtenaar en jullie gasten blijven gieren van het lachen.

Het is natuurlijk wel wat duurder om zelf een trouwambtenaar te huren in plaats van gebruik te maken van een gemeentelijke trouwambtenaar, maar de ceremonie is veelal persoonlijker en duurt vaak ook langer. Wisten jullie dat jullie gasten ook de ceremonie mogen verzorgen? De trouwambtenaar verzorgt dan in ieder geval wel het officiële gedeelte.

trouwreportage door bruidsfotograaf van bruidsfotografie

trouwreportage door bruidsfotograaf Rikkemien,
modern, vrolijk, origineel en sfeervol
 

Dit bericht is geplaatst in bruidsfotograaf, bruidsfotografie, slideshow, trouwreportage met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Trouwreportage in slideshow

  1. Sigrid schreef:

    Wauw, mooi zeg! Mooie locatie maar zeker ook mooie (bruids-)foto’s. De slide-show is super, helemaal up to date en hip hoor!! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *