trouwparaplu voor trouwreportage

Trouwparaplu voor trouwreportage

trouwparaplu voor trouwreportage door bruidsfotograaf

Iedereen hoopt op mooi weer tijdens zijn of haar trouwdag, zeker als je in de zomermaanden trouwt. Maar wat doe je als het onverhoopt regent op jouw trouwdag? Als bruidsfotograaf zorg ik altijd voor een doorzichtige trouwparaplu voor het bruidspaar tijdens de trouwreportage.

Of wil je juist een andere paraplu als opvallend object tijdens de trouwreportage van jullie 2-en. Bijvoorbeeld de harten of love paraplu van de foto.

Of misschien willen jullie een paraplu regelen voor al jullie daggasten. Zoveel paraplu’s kopen is een kostbare aangelegenheid en misschien gebruik je ze wel niet. Parapluverhuur.nl heeft daar een oplossing voor: zij verhuren diverse soorten trouwparaplu’s, in diverse kleuren en in diverse aantallen.

En is de weersvoorspelling gunstig voor jullie bruiloft? Geen probleem, tot drie dagen voor de afleverdatum kan de bestelling kosteloos worden geannuleerd.

Heb je een goede ervaring met een ander paraplu bedrijf dat paraplu’s regelt voor de trouwdag? Plaats dan svp een reactie met de naam van en een link naar het bedrijf.

Dit bericht is geplaatst in bruidsfotograaf, paraplu verhuur / verkoop, trouwreportage met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op trouwparaplu voor trouwreportage

 1. Carla Vermeend schreef:

  Hoi Rikkemien,
  Leuk om je zo te volgen. Mooie blog hoor!!

  • Rikkemien bruidsfotografie schreef:

   Hoi Carla,

   Thanks!

   Ik zal binnenkort ook een blog schrijven over de bruidsreportage van Rosalie & Dirk, dan kun je Rosalie in trouwjurk bewonderen. Een paar heel leuke foto’s van haar gemaakt in een steeg met tegenlicht…

   Groetjes,
   Rikkemien

 2. Pingback: bruidsfotografie van bruidsfotograaf Rikkemien Posthuma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *