trouwreportage Amersfoort preview – bruiloft Karin & Hugo

trouwreportage Amersfoort preview – bruiloft Karin & Hugo

trouwreportage Amersfoort – Op een mooie vrijdag in augustus trouwden Karin & Hugo in de Kloosterkamer bij De Mariënhof in Amersfoort. Een sfeervolle trouwlocatie in het centrum van Amersfoort. Een oud klooster met een mooie tuin en een functionele binnenplaats. Wat een sfeervolle trouwlocatie om daar als bruidsfotograaf een trouwreportage te mogen maken! De ceremonie werd ook deze keer verzorgd door de enorm enthousiaste Cora Vonk, trouwambtenaar van de gemeente Amersfoort en tevens in te zetten als zelfstandig trouwambtenaar.

trouwreportage-amersfoort-bruidsfotograaf-bruidsfotografie-trouwen-

trouwreportage Amersfoort

’s Ochtends vroeg startte ik bij het ouderlijk huis van Karin in Zwartsluis, een prachtige oude boerderij. Het zonlicht scheen haast betoverend door de bomen. Hugo kwam haar ophalen, bij de voordeur. Voordat we vertrokken voor de fotoshoot, was er eerst tijd voor  koffie met eigen gemaakte appelgebak.

Na nog enkele foto’s rondom de boerderij gemaakt te hebben, reden we naar landgoed Staverden. Een mooi afwisselend landgoed met water, hoge bomen, een prieel, bruggetjes  en heuveltjes, waar mooie foto’s voor de trouwreportage gemaakt konden worden.

trouwreportage-amersfoort-bruidsfotograaf-bruiloft-fotograaf trouwreportage Amersfoort

Na de burgerlijke ceremonie volgde op loopafstand de kerkelijke ceremonie in de Lutherse kerk. Een kleine, intieme kerk, haast verscholen op de Langestraat.

Nieuwsgierig naar meer trouwfoto’s? Kijk dan eens uitgebreider op mijn website en in het bijzonder bij mijn portfolio, waarbij ook een trouwreportage van een bruidspaar is opgenomen en voorbeelden van de lay-out van een trouwalbum. Benieuwd naar jullie investering voor een trouwreportage? Kijk dan ook eens bij mijn prijzen en de speciale pakketten.

Op mijn Facebook pagina zijn mijn meest recente trouwfoto’s te bekijken.

Zijn jullie zoekende naar een trouwlocatie in Utrecht? Ik ben daar goed bekend en op mijn website bruidsfotograaf Utrecht kunnen jullie meer informatie hierover lezen.

Of willen jullie meer weten over de trouwlocaties in Amersfoort? Kijk dan eens op de aparte webpagina bruidsfotograaf Amersfoort.

trouwreportage Amersfoort – © Rikkemien fotografie 2014

Dit bericht is geplaatst in bruidsfotografie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *