trouwreportage Zeist – bruiloft Jill & Nico

trouwreportage Zeist – bruiloft Jill & Nico

trouwreportage Zeist – Op een woensdag in mei trouwden Jill & Nico bij het mooie kasteel ’t Kerckebosch. Een sfeervolle trouwlocatie in Zeist, waar buiten op het terras het huwelijk werd voltrokken. Een intieme ceremonie tussen de hoge oude bomen en de bloeiende rododendrons. Als bruidsfotograaf is het extra genieten om buiten trouwfoto’s te mogen maken en dan ook nog eens bij een hele mooie trouwlocatie.

trouwreportage-Zeist-bruidsfotograaf--bruidsfotografie-Kerckebosch

’s Morgens vroeg startte ik bij het huis van de ouders van de bruid, waar de make-up en hair styling van Jill werd verzorgd.

Na de burgerlijke ceremonie werd de mooie bruidstaart aangesneden, ook buiten in de tuin. De bruidstaart was erg lekker, zelden zo’n goede taart gegeten.

Vervolgens verplaatsten het bruidspaar en hun gasten zich voor de kerkelijke ceremonie naar Leerdam. Het bruidspaar werd vervoerd in een mooie klassieke Jaguar XJ 4.2 trouwauto van Lovebirds autoverhuur, gereden door de vriendelijke en professionele chauffeuse Helen de Rooij-Gosman.

Na de kerkelijke ceremonie reden we weer terug naar kasteel ’t Kerckebosch voor het diner.

Nieuwsgierig naar meer van mijn trouwfoto’s? Kijk dan eens uitgebreider op mijn website en in het bijzonder bij mijn portfolio, waarbij ook een trouwreportage van een bruidspaar is opgenomen en voorbeelden van de lay-out van een trouwalbum.

Benieuwd naar jullie investering voor een trouwreportage? Kijk dan ook eens bij mijn prijzen en de speciale pakketten. Willen jullie een specifieke prijsopgave, mail mij dan graag.

Op mijn Facebook pagina zijn mijn meest recente trouwfoto’s te bekijken.

Zijn jullie zoekende naar een trouwlocatie in Utrecht of trouwen in Utrecht in het algemeen? Ik ben daar goed bekend en op mijn website bruidsfotograaf Utrecht kunnen jullie meer informatie hierover lezen.

Of lees meer over de trouwlocaties in Zeist op bruidsfotograaf Zeist.

trouwreportage Zeist – © Rikkemien fotografie 2015

Dit bericht is geplaatst in bruidsfotografie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *