Wie is bruidsfotograaf Rikkemien?

bruidsfotograaf RikkemienFotografie heeft altijd mijn interesse gehad, maar pas na mijn HEAO-studie, een opleiding tot fotograaf en de nodige werkervaring, durfde ik de stap te zetten om mijn loondienstverband te verruilen voor de professionele wereld van de fotografie en als bruidsfotograaf te gaan werken. Het kijken naar het licht, het vinden van de emotie, het gevoel èn dat speciale moment, in combinatie met de enorme vrijheid, is wat mij aanspreekt in en mij elke dag laat genieten van de fotografie en in het bijzonder bruidsfotografie.

Mijn passie ligt bij het specialisme bruidsfotografie, waarbij deze elementen allemaal terug te vinden zijn. Het is elke bruiloft weer een feest om bij deze prachtige dag als bruidsfotograaf aanwezig te mogen zijn èn, in het bijzonder het geluk en de emotie, in beeld te mogen vastleggen. Op een dusdanige manier dat de foto’s nog jarenlang bijdragen aan het terugkijken voor het bruidspaar op een prachtige dag!

Ik ben geboren en getogen in een klein stadje in Overijssel. Op mijn 19e ben ik verhuisd naar Utrecht om commerciële economie aan de HEAO te gaan studeren. Na mijn studie ben ik gaan werken in de verzekeringsbranche en verhuisd naar De Meern, alwaar ik alweer de nodige jaren woon met mijn man, dochter en 2 zonen.

Ik heb 10 jaar gewoond in Utrecht en ik woon nu alweer de nodige jaren in De Meern en ik ken daardoor veel prachtige plekken in Utrecht, maar ook in De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Woerden en Harmelen. Ideaal voor een bruidsreportage of fotoreportage op mooie en bijzondere locaties in deze omgeving.

Ik maak een bruidsreportage door geheel Nederland en ik ben daardoor met diverse trouwlocaties bekend. O.a. bij de Nonnerie te Maarssen, Slot Zeist te Zeist, Landgoed Groenhoven in Bruchem (bij goed weer kun je hier buiten trouwen), Paushuize (Spiegelzaal) te Utrecht, Sonnenborg (sterrenwacht) te Utrecht, Kasteel Wijchen te Wijchen, Kasteel Henkenshage te Sint-Oedenrode (bij goed weer kun je hier buiten trouwen, zowel op de brug als in de tuin), Kasteel Montfoort te Montfoort, Huis Nieuw Rande te Diepenveen, Raadhuis (het oude gemeentehuis) te Vught, de Glazenruimte te Maarssen, Landgoed Huize Bergen te Vught, Landgoed Singraven te Denekamp, Kasteel Dussen te Dussen, Goudestein te Maarssen, Kasteel Doornenburg te Doornenburg, Slot Doddendael te Ewijk, het Raadhuis te Liempde, klooster Elsendael te Boxmeer, Solbeach te Scheveningen, Oude Stadhuis te Amersfoort, kasteeltje Hattem te Roermond, kasteel de Haar te Haarzuilen (hier kun je zowel binnen als op diverse plaatsen buiten trouwen), kasteel Amerongen te Amerongen, kasteel Wijenburg te Echteld, gemeentehuis Jagtlust te Bilthoven, stadhuis te Gouda.

Kijk voor meer info op mijn site: bruidsfotograaf Rikkemien

© Rikkemien bruidsfotografie 2013 – bruidsfotograaf maakt moderne bruidsreportage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *