Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Zijn jullie op zoek naar spontane en sfeervolle trouwfoto’s, waarbij gelet is op de details? In verschillende portfolio’s kunnen jullie foto’s zien samengesteld uit diverse bruiloften, maar ook foto’s van de bruiloft van een bruidspaar, foto’s van een bruiloft met zowel een burgerlijke als een kerkelijke ceremonie en foto’s van een bruiloft met (kleine) kinderen erbij. Daarnaast is ook een portfolio gevuld met de lay-out van een demo trouwalbum.

Spreken de foto’s jullie aan en zijn jullie benieuwd naar de prijzen? Op de pagina ‘prijs trouwreportage‘ kunnen jullie hierover informatie vinden.

Willen jullie niet alleen de trouwfoto’s maar ook een trouwalbum? Op de pagina ‘trouwalbum‘ treffen jullie de mogelijkheden aan.

Zijn jullie benieuwd op welke wijze ik jullie trouwdag kan vastleggen? Op de pagina ‘werkwijze‘ krijgen jullie alvast een voorproefje.

Hebben jullie overwogen om een tweede bruidsfotograaf in te schakelen? De voordelen van een tweede bruidsfotograaf kunnen jullie bekijken op de pagina twee bruidsfotografen‘. De tarieven zijn hierbij ook vermeld.

trouwreportage door bruidsfotograaf Rikkemien