Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Zijn jullie op zoek naar spontane en sfeervolle trouwfoto’s voor jullie bruiloft, waarbij gelet is op de details? In verschillende portfolio’s kunnen jullie foto’s zien samengesteld uit diverse bruiloften, maar ook foto’s van de bruiloft van een bruidspaar, foto’s van een bruiloft met zowel een burgerlijke als een kerkelijke ceremonie en foto’s van een bruiloft met (kleine) kinderen erbij. Daarnaast is ook een portfolio gevuld met de lay-out van een demo trouwalbum.

Prijzen

Spreken de foto’s jullie aan en zijn jullie benieuwd naar de prijzen? Op de pagina ‘prijs trouwreportage‘ kunnen jullie hierover informatie vinden.

Op de genoemde pagina kunnen jullie de prijzen van het uitgebreide pakket bekijken. Een compleet pakket met meer dan genoeg foto’s in zowel kleur als ook een aantal in zwart-wit.

Daarnaast hanteer ik ook een speciaal pakket. Een gunstiger geprijsd pakket, waarbij we vooraf het aantal foto’s afspreken.

Willen jullie de belangrijkste momenten vastgelegd hebben met daarbij een selectie van de mooiste foto’s in een mini album? Dan sluit misschien het gunstig pakket aan bij jullie wensen.

Trouwalbum

Willen jullie niet alleen de trouwfoto’s maar ook een trouwalbum? Op de pagina ‘trouwalbum‘ treffen jullie de mogelijkheden aan.

Werkwijze

Zijn jullie benieuwd op welke wijze ik jullie trouwdag kan vastleggen? Op de pagina ‘werkwijze‘ krijgen jullie alvast een voorproefje.

Tweede fotograaf

Hebben jullie overwogen om een tweede bruidsfotograaf in te schakelen? De voordelen van een tweede bruidsfotograaf kunnen jullie bekijken op de pagina twee bruidsfotografen‘. De tarieven zijn hierbij ook vermeld.

trouwreportage door bruidsfotograaf Rikkemien voor jullie bruiloft

Benieuwd naar nog meer trouwfoto’s? Bekijk dan eens mijn Facebookpagina.