Gaan jullie trouwen (of gaan jullie een geregistreerd partnerschap aan) en willen jullie alleen de belangrijkste en bijzondere momenten door de bruidsfotograaf vastgelegd hebben met daarbij een mooie tastbare herinnering, maar toch een mooi en compleet pakket? Of kennen jullie een bruidspaar en willen jullie hen de fotografie cadeau doen, maar het wel betaalbaar houden? Dan is het ‘gunstig pakket’ misschien interessant. Dit ‘
gunstig pakket’ omvat het volgende:
– 2 uur fotografie (aaneengesloten) door award winnende bruidsfotograaf Rikkemien
– een mini album van 15×15 cm of 15×20 cm met 20 pagina’s met een selectie van de gemaakte foto’s erin verwerkt
– een usb stick met daarop 75 digitale foto’s en het digitale albumontwerp
– een slideshow in een online beveiligde omgeving om de trouwfoto’s te tonen aan familie en vrienden
– inclusief 50 reiskilometers (gerekend vanaf De Meern)

De prijs bedraagt € 395,00 voor dit ‘fotografie trouwen goedkoop pakket’.

Hoe jullie deze 2 uur invullen, bepalen jullie zelf. Denk daarbij aan de ontvangst van jullie gasten, de ceremonie, groeps- / familiefoto’s, taart aansnijden, toosten, een shoot met jullie beiden of eventuele kinderen, een activiteit, borrel, lunch / diner / high tea etc.

Dit ‘gunstig pakket’ is uit te breiden met meer uren fotografie, meer foto’s (af te nemen per 10 foto’s a € 25,00), een groter album, een album met meer pagina’s en/of een andere omslag.

Het ‘gunstig pakket’ is beschikbaar van maandag tot en met donderdag. Overige dagen zijn op aanvraag en naar beschikbaarheid. Je kunt mij mailen en / of bellen om te vragen naar de beschikbaarheid en om het pakket te boeken.

Extra reiskosten
Bij het gunstig pakket zijn 50 kilometers inbegrepen. Extra kilometers bedragen € 0,30 per kilometer.

Eventuele parkeerkosten
Bij het gunstig pakket zijn geen parkeerkosten inbegrepen. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend aan de hand van het ter plaatse geldende tarief plus een (wettelijke) opslag. Voordeliger is om een parkeerkaart voor mij aan te schaffen.

Twee bruidsfotografen
Willen jullie liever twee bruidsfotografen trouwfoto’s laten maken tijdens jullie bruiloft? Bij ‘twee bruidsfotografen‘ is hierover meer informatie te lezen.

trouwlocatie De Roskam in Houten, trouwreportage door bruidsfotograaf Rikkemien
De trouwceremonie op de sfeervolle en intieme trouwzolder van trouwlocatie De Roskam in Houten onder leiding van trouwambtenaar Dennis van der Steen, BABS van de gemeente Houten.