Hoe bijzonder zou het zijn om met jullie trouwalbum in jullie handen terug te kijken op jullie trouwdag en aan de hand van deze beelden weer even terug te zijn bij deze unieke dag? Jullie trouwalbum die jullie aan iedereen kunnen laten zien, telkens weer. Alle beelden in jullie trouwalbum zorgvuldig bij elkaar gezocht om het verhaal van jullie trouwdag zo volledig mogelijk weer te geven; de unieke en spontane momenten, de emoties, de sfeer, maar ook de details voor de ‘finishing touch’. Zo’n trouwalbum kan ik, al dan niet met jullie input, voor jullie verzorgen.

Basis of mini trouwalbum – € 150,00* (vanaf)
Een basis trouwalbum start vanaf € 150,00 met een linnen omslag, 20 bladzijden in formaat 15×15 cm.

basis linnen trouwalbum
vlakliggende bladen in basis trouwalbum
basis trouwalbum vanaf bovenzijde

Dit album kan uitgebreid worden naar een groter formaat, andere omslag (kunstlederen, foto op omslag), tekst op de omslag, ander fotopapier en bij grotere formaten (vanaf 30×30 cm) is een bewaardoos mogelijk.

* Dit is de vanaf prijs voor albums die los / na de trouwdag worden besteld. Albums opgenomen in een pakket van fotografie en album tezamen zijn gunstiger geprijsd.

Luxe trouwalbum – € 425,00* (vanaf)
Een luxe trouwalbum start vanaf € 425,00 met een linnen omslag, 40 bladzijden in formaat 30×30 cm.

Dit album kan helemaal naar jullie wens worden aangepast en tijdens een kennismakingsgesprek kan ik jullie hierover uitgebreid vertellen. Niet alleen het formaat en de omslag kan aangepast worden, maar ook de dikte van de bladen. Er zijn ontelbare mogelijkheden. Hieronder enkele voorbeelden.

luxe linnen trouwalbum met foto en namen op voorzijde album en een luxe bewaardoos
luxe trouwalbum in luxe bewaardoos
luxe witte kunstlederen trouwalbum met aluminium strip met namen erop
luxe trouwalbum met acrylaat op voorzijde album en een oranje kunstlederen omslag

De trouwalbums kunnen veelal worden geleverd met een mooie bewaardoos, uitgevoerd in hetzelfde materiaal en kleur als jullie trouwalbum.

* Dit is de vanaf prijs voor albums die los / na de trouwdag worden besteld. Albums opgenomen in een pakket van fotografie en album tezamen zijn gunstiger geprijsd.

vlakliggende bladen in een luxe trouwalbum
luxe linnen trouwalbum met bewaardoos en ouderalbums

Deze digitale trouwalbums zoals ze worden genoemd, worden door mij in de computer zorgvuldig opgemaakt en nadat het ontwerp gereed is, stuur ik deze online naar jullie toe. Jullie kunnen dan nog wijzigingen aanbrengen, zowel in de lay-out als in de keuze van de gebruikte foto’s. Eventuele wijzigingen worden doorgevoerd (en een nieuw ontwerp toegestuurd) en als jullie akkoord zijn, stuur ik de digitale bestanden door naar de albumleverancier. De albumleverancier verwerkt de digitale bestanden tot mooie professionele Fuji fotobladen, die zorgvuldig worden ingebonden tot het door jullie gewenste trouwalbum.

Fotokeuze
Aan de hand van digitale foto’s van jullie bruiloft, kunnen jullie input geven voor jullie trouwalbum. Uiteraard kan ik deze keuze ook voor jullie maken.

Kwaliteit
Jullie trouwalbum moet bij normaal gebruik een leven lang meegaan. Daarom werk ik uitsluitend samen met leveranciers die dit kunnen garanderen. Dit geldt zowel voor de omslag als voor de fotobladen.

Formaat
Vrijwel alle gangbare formaten zijn mogelijk, vierkant of rechthoekig, denk hierbij aan 20×20 cm, 20×30 cm, 25×25 cm, 30×30 cm, 30×40 cm, 35×35 cm. Het ene bruidspaar wil graag een handzaam formaat, het andere bruidspaar wil de foto’s graag zo groot mogelijk terugzien in het album.

Aantal bladzijden
Het basis album is standaard voorzien van 20 bladzijden, het luxe album van 40 bladzijden. Het aantal bladen is naar wens uit te breiden. Bij meer uren fotografie tijdens jullie trouwdag, maken meer bladen jullie album completer.

De omslag
Het basis en het luxe album zijn standaard voorzien van een linnen omslag. Bij het luxe album zijn nog vele andere omslagen mogelijk, bijvoorbeeld een kunstlederen of echt leer, een acrylaat of een foto in een passepartout. Bij sommige typen omslagen kunnen letters en cijfers, bijvoorbeeld jullie namen of de trouwdatum, erin worden verwerkt.

Lay-out
De opmaak van jullie album zal strak en modern zijn, met een afwisseling van grote en kleine foto’s in het album. Detailfoto’s neem ik ook vaak op, voor een rustiger beeld als er meerdere foto’s op een bladzijde zijn verwerkt. Om een indruk te krijgen van de lay-out van een trouwalbum, kunnen jullie mijn voorbeeld trouwalbums online bekijken.

Bewaardoos
Jullie trouwalbum kan mooi afgewerkt worden met een luxe bewaardoos / bewaarbox. Veelal is deze bewaarbox in de dezelfde stijl / materiaal verkrijgbaar als jullie album voor een mooi geheel. Bij sommige typen bewaarboxen kunnen letters en cijfers erin worden verwerkt of kan er een foto voorop worden geplaatst.

Mini album
Kleinere albums, duplicaten van jullie eigen trouwalbum, zijn leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld jullie ouders, ceremoniemeester(s), getuigen, bruidsmeisje(s) of familie / vrienden. Deze albums zijn in verschillende formaten leverbaar.

Veelal is er een aantrekkelijk geprijsde combi mogelijk van jullie album plus een bewaarbox plus 2 mini albums.