Op een prachtige dag in september trouwden M&J. In de ochtend startte ik bij het ouderlijk huis van de bruidegom om het aankleden van de bruidegom vast te leggen, onder toeziend oog van zijn moeder en zussen. Vervolgens ging ik naar de bruid om haar make-up en aankleden te fotograferen.

In een prachtige oude trouwauto kwam de bruidegom zijn bruid ophalen. In aanwezigheid van de familie zagen bruid en bruidegom elkaar voor het eerst. De fotoshoot vond plaats in het nabijgelegen Maximapark, in de sfeervolle en groene Vlinderhof (Vlindertuin) om precies te zijn. Een mooie ietwat zachte en lage zon, zorgde voor mooie en sfeervolle trouwfoto’s.

Let erop dat de gehele trouwreportage / slideshow zichtbaar is. Het voor de eerste keer openen van de trouwreportage kan ietwat traag verlopen, mede afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding. Onder de slideshow is het verdere verloop van deze trouwreportage bruidspaar M&J.

Als je deze pagina via je mobiel aan het bekijken bent, bestaat de mogelijkheid dat de slideshow niet goed zichtbaar is. Bekijk de slideshow dan via deze bruidsreportage Mereveld link.

Na de fotoshoot volgde een lunch met familie en vrienden in het huis van het bruidspaar. Daarna ging het bruidspaar in een mooie oude trouwauto en de gasten in een mooie oude Amerikaanse schoolbus naar (boerderij) trouwlocatie Mereveld in Utrecht voor het burgerlijk huwelijk. Vervolgens vond onder grote belangstelling de kerkelijke inzegening plaats in de Marekerk in De Meern. Na de inzegening verplaatsten de gasten zich weer naar Mereveld voor een heerlijk diner. Een diner met diverse speeches en waar flink gelachen werd. Zelf vind ik het diner een van de mooiste momenten van de dag om te fotograferen; de speeches zijn heel persoonlijk en het bruidspaar geniet. De foto’s zijn vaak extra sfeervol, soms hilarisch of emotioneel.

Na het diner volgde een heel gezellig feest met een spetterende openingsdans en een enthousiaste zanger die ervoor zorgde dat jong en oud op de dansvloer was.

bruidsreportage bij trouwlocatie Mereveld in Utrecht