Op deze pagina is mijn demo trouwalbum te zien, samengesteld uit diverse trouwreportages die ik als bruidsfotograaf heb gemaakt. Een weergave van een complete trouwdag, van de visagie, hairstyling, aankleden tot aan het diner en bruisende feestavond met sfeervolle, vrolijke en originele bruidsfotografie. Scroll zover naar beneden dat de gehele trouwfoto / slideshow zichtbaar is. Het openen van de slideshow kan wat traag verlopen met name bij de eerste keer openen.

Is de genoemde slideshow niet meer zichtbaar, omdat je bijvoorbeeld via je mobiel kijkt? Bekijk de slideshow dan via deze trouwalbum link.

Dit demo album is een zogenaamd digitaal opgemaakt trouwalbum met een voorkant van acryl. Dit album is in de computer opgemaakt en vervolgens afgedrukt en tot een trouwalbum gebonden. Alle albums zijn beschikbaar in diverse formaten, diktes, kleuren en materialen.

voorbeeld trouwalbum opgemaakt door bruidsfotograaf Rikkemien, samengesteld uit diverse trouwreportages.
een pagina uit het demo trouwalbum

Een digitaal trouwalbum wordt aan de hand van jullie wensen door mij opgemaakt, desgewenst de door jullie aangegeven trouwfoto’s daarin opgenomen, zodat het album ‘op maat’ wordt gemaakt. Jullie krijgen de lay-out van het album desgewenst te zien en kunnen dan nog wijzigingen aangeven. Pas als ik jullie akkoord heb ontvangen, wordt het trouwalbum definitief opgemaakt. De buitenkant kan naar wens worden samengesteld, bijvoorbeeld met kunstleder, echt leder, linnen, aluminium, met een foto, een acrylaat en veelal in verschillende kleuren beschikbaar. Het formaat, het aantal bladen en de dikte van de bladen kunnen jullie ook zelf bepalen.

Tijdens een gesprek kunnen we bepalen welk soort album het beste bij jullie smaak en wensen aansluit. Als jullie daarin een keuze hebben gemaakt, bekijken we vervolgens het formaat, het materiaal en de dikte van het album. Aan de hand van jullie input kan ik de exacte prijs bepalen. Op voorhand kan ik jullie desgewenst al een indicatie geven van de kosten. Een gemiddeld trouwalbum bedraagt zo’n € 475,00. Is dat te kostbaar voor jullie? Ik lever al professionele trouwalbums vanaf € 137,50.