Benieuwd naar mijn trouwfoto’s? Jullie kunnen zowel trouwfoto’s van diverse bruiloften bekijken, als een trouwreportage van een bruidspaar en pagina’s uit een digitaal opgemaakt trouwalbum. Klik op de trouwfoto hier beneden (of de tekst eronder) en de pagina naar de desbetreffende trouwreportage opent zich. Een andere mogelijkheid is om via het menu de verschillende portfolio’s te bekijken.

Stijl

Mijn stijl laat zich omschrijven als sfeervolle, spontane en originele trouwfoto’s, waarbij ik ook let op details. Ik let op de momenten die zo speciaal voor jullie kunnen zijn. Mooi (zon)licht, een intense blik naar elkaar, een detail van jullie trouwkleding, een chic gedekte dinertafel, een bijzondere knuffel, een traan, een kneepje in je hand, jullie lachende gasten. Enkele voorbeelden om een beetje een beeld te vormen. Ik ben benieuwd of dit jullie ook aanspreekt en jullie ook dit soort foto’s terug willen zien in jullie trouwreportage.

Contact

Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dan bespreken we jullie wensen. Tijdens dit gesprek kan ik jullie ook nog meer trouwfoto’s laten zien. Bijvoorbeeld diverse trouwalbums gevuld met foto’s van diverse bruiloften en een trouwalbum van een complete trouwreportage van 1 bruidspaar.

Social Media

Op mijn Facebook pagina plaats ik met regelmaat trouwfoto’s van de meeste recent gefotografeerde bruiloften.

Ook op mijn Pinterest pagina zijn trouwfoto’s te bekijken, die veelal niet op mijn website of Facebookpagina zijn verschenen.