Op een prachtige nazomerse oktoberdag trouwden M&M bij de sfeervolle trouwlocatie landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Sfeervolle, mooie en liefdevolle beelden zijn kenmerkend voor hun trouwreportage. Een dag die ik vanaf de eerste momenten ’s ochtends tot de laatste momenten ’s avonds heb vastgelegd met assistentie van een 2e fotograaf. Waar ik ’s ochtends bij de bruid de momenten vastlegde, verzorgde de 2e fotograaf dit bij de bruidegom. Door het samen vastleggen van de gehele trouwdag van M&M is het een zeer complete trouwreportage geworden. Hierna volgt een impressie van hun trouwreportage. De beelden die hier zijn gebruikt zijn uitsluitend door mij gemaakt.

(Meer foto’s na tekst)

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is is een prachtige trouwlocatie gelegen in de Betuwe, in Beesd om precies te zijn. Een groot landgoed waar je zowel binnen, in Het Koetshuis, als buiten, in de boomgaard, kunt trouwen. Daarnaast zijn er diverse (buiten)ruimtes beschikbaar voor receptie, borrel, een activiteit, diner en feest, zowel dichtbij elkaar als wat meer verspreid op het landgoed.

(Meer foto’s na tekst)

Een andere mogelijkheid is om te overnachten in een van de accommodaties op het landgoed; in sfeervolle vrijstaande huisjes met prachtig uitzicht op de weilanden. De ideale plek om lekker tot rust te komen en te ontspannen voor en/of na je trouwdag. De bruid verbleef met de vrouwelijke familieden, vriendinnen en bruidsmeisjes in een van de huisjes en de bruidegom met de mannelijke familieleden en vrienden in een ander huisje. Een en al gezelligheid in de ochtend bij het opmaken en aankleden; er werd veel gelachen en gepraat.

(Meer foto’s na tekst)

Een van de mogelijkheden vanuit de trouwlocatie is een rondleiding van de gasten over een gedeelte van het landgoed. De 2e fotograaf heeft dit vastgelegd, terwijl M&M een fotoshoot hadden buiten op het landgoed en ik dit heb vastgelegd. Het op deze wijze vastleggen van een trouwreportage heeft als voordeel dat M&M aan de hand van de foto’s nog konden nagenieten van de rondleiding van hun gasten en hun gasten op een natuurlijke en ontspannen wijze zijn vastgelegd. Een dierbare herinnering voor zowel het bruidspaar als hun gasten.

(Meer foto’s na tekst)

Trouwreportage

Als jullie ook een fotoshoot met z’n 2-en willen om jullie trouwreportage nog completer te maken, dan kent het landgoed vele mooie plekken. Het landgoed heeft een mooi toegangspoort met een lange oprijlaan omringd door bomen, diverse boomgaarden, vooral erg mooi als deze in bloei zijn, een landgoedwinkel met een restaurant waar je bijvoorbeeld met regen leuke foto’s kunt maken, mooie grote weilanden, meerdere lanen, bruggetjes, maar je kunt ook naar het water.

Benieuwd naar nog meer foto’s van deze bruiloft? Kijk dan eens op mijn Facebookpagina, in het album van M&M.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden en willen jullie een kennismakingsgesprek plannen of mij direct boeken? Neem dan contact met mij op via mail of telefonisch.

Bruidsreportage landgoed Marienwaerdt