Twee bruidsfotografen – Stel je voor, tijdens jullie trouwdag willen jullie trouwfoto’s van het aankleden van jullie trouwkleding, maar jullie zijn op twee aparte locaties. Dan kun je natuurlijk een van de gasten vragen om foto’s bij een van jullie twee te laten maken en de bruidsfotograaf bij de ander, maar veel makkelijker (en waarschijnlijk ook mooier) is het om een tweede bruidsfotograaf deze trouwfoto’s te laten maken.

Nog een voorbeeld. Tijdens jullie ceremonie gaan jullie het ja-woord geven en mogelijk zoenen en ringen wisselen. Belangrijke momenten die gefotografeerd worden, waarbij de focus bij jullie ligt. Voor jullie gasten is dit ook een belangrijk moment, de een is enthousiast en de ander wordt emotioneel. Een ieder beleeft dit op zijn eigen manier. De tweede bruidsfotograaf kan zich volledig focussen op deze momenten, zodat jullie die naderhand ook fotografisch kunnen herbeleven.

Of jullie gaan foto’s met z’n 2-en maken (de fotoshoot) en jullie gasten borrelen in de tussentijd. De tweede bruidsfotograaf kan bij jullie gasten de borrel vastleggen.

En sowieso zien twee bruidsfotografen natuurlijk altijd meer dan een.

De kosten van twee bruidsfotografen
Benieuwd wat jullie extra investering hiervoor is? Voor trouwreportages:
– tot 6 uur fotografie: € 100,00
– 6 tot 10 uur fotografie: € 150,00
– vanaf 10 uur fotografie: € 200,00

Dit bedrag is voor het totaal aantal uur dat de tweede bruidsfotograaf aanwezig is.

Voor een trouwreportage van 6 uur met twee bruidsfotografen is jullie investering in totaliteit € 1.145,00 (opgebouwd uit € 995,00 voor mijn tarief + € 150,00 voor de tweede bruidsfotograaf). Kijk voor de tarieven voor andere uren fotografie bij ‘prijzen‘.

Wie zijn de twee bruidsfotografen?
Gedurende een aantal jaar werk ik samen met een vast team van tweede bruidsfotografen, waardoor we goed op elkaar zijn ingespeeld en we veel ervaring hebben. De bruidsfotografen hebben allen een beroepsopleiding fotografie afgerond. Elke bruidsfotograaf heeft zijn of haar kwaliteiten en aan de hand van jullie wensen kan ik de meest geschikte bruidsfotograaf inzetten.

Twee bruidsfotografen – Dutch Ballooning in Amersfoort – buiten trouwen
Twee bruidsfotografen – stadhuis Gouda

Op mijn Facebookpagina worden mijn meest recente trouwfoto’s weergegeven.