Jullie trouwdag, een bijzondere dag en de bruidsfotografie is een van de onderdelen die eraan kan bijdragen dat jullie nog jarenlang kunnen terugdenken aan en terugkijken op deze speciale dag. Logisch dat je een bruidsfotograaf zoekt waarvan niet alleen de foto’s aanspreken, maar waarmee het ook klikt. Een bruidsfotograaf die de liefde die jullie voor elkaar voelen, vertaalt naar een sfeervolle, vrolijke, originele en spontane trouwreportage. Een bruidsfotograaf die jullie weergeeft zoals jullie zijn met alle bijzondere en emotionele momenten, het groter geheel maar ook de kleine details.

Tijdens een kennismakingsgesprek hoor ik dan ook graag wie jullie zijn en hoe jullie elkaar hebben leren kennen, maar ook welke foto’s jullie aanspreken en wat voor jullie belangrijk is. Welke wensen hebben jullie en hoe zijn ze te realiseren? Maar ook de meer praktische dingen zoals hoeveel uur fotografie jullie willen en willen jullie een trouwalbum?

Mogelijk hebben jullie al een indeling van jullie trouwdag en kan ik jullie planning aanvullen met mijn ervaring en jullie tips geven. Op het gebied van bruidsfotografie, maar zo jullie willen ook op andere vlakken. Bij links heb ik diverse bedrijven vermeld die mogelijk iets kunnen betekenen op jullie trouwdag.

Een paar weken voor jullie bruiloft kunnen we de exacte invulling van jullie dag bespreken, de trouwfoto’s en een eventueel trouwalbum. En we kunnen samen naar de locatie(s) gaan om de te maken foto’s globaal te bespreken. Leren we elkaar ook nog beter kennen!