Spreekt mijn werk als (bruids)fotograaf jullie aan? Dan kunnen we een (vrijblijvende) afspraak met elkaar maken om jullie wensen voor jullie bruiloft door te nemen, de mogelijkheden te bespreken voor jullie trouwreportage, mijn trouwalbums te bekijken en natuurlijk ook bekijken of het klikt tussen ons.

Werken jullie allebei en spreken jullie liever ’s avonds af? Dat is mogelijk, net zoals in het weekend. En natuurlijk is een kennismakingsgesprek ook overdag mogelijk. Jullie kunnen mij mailen of bellen voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. Ik woon in De Meern (vlakbij Utrecht).

Ik reis door geheel Nederland om een trouwreportage te maken.

Rikkemien Posthuma
De Milan Viscontilaan 19
3453 RM De Meern
06 – 466 97 844
KvK Utrecht: 30209123
info@rikkemienfotografie.nl
www.rikkemienfotografie.nl

Mailen jullie vanaf een hotmail of gmail adres (of ander mailadres)? Plaats mijn mailadres dan in jullie adressenboek / op een lijst met veilige contactpersonen of iets dergelijks. Dit voorkomt dat mijn mail / reactie in jullie spambox terecht komt (vooral bij hotmail en gmail adressen het geval). Mijn mailbox stuurt jullie automatisch direct een ontvangstbevestiging toe. Ontvang je die niet direct, check dan zeker je spambox. Een mobiel nummer vermelden in je mail voorkomt dit ook, dan stuur ik je een sms of whatsapp bericht ter bevestiging.

Je kunt me volgen op Facebook: www.facebook.com/Rikkemienbruidsfotografie, klik op ‘vind ik leuk‘ en dan blijf je automatisch op de hoogte van alle nieuwe blogs en informatie die ik plaats over trouwen in het algemeen.

Zouden jullie bij het versturen van een mail de volgende informatie willen vermelden?
– jullie namen
– jullie trouwdatum en trouwlocatie
– telefoonnummer plus adresgegevens
– jullie mailadres (voorzover dat niet duidelijk is uit jullie mail)
– eventueel informatie over / planning van jullie trouwdag
– eventuele vragen, wensen of opmerkingen

Belangrijk om te weten: op het moment dat jullie mij de opdracht geven om jullie bruiloft te mogen fotograferen, plaats ik jullie bruiloft in mijn agenda en ben ik niet meer beschikbaar op jullie trouwdag voor een ander bruidspaar. Tot dat moment, bijvoorbeeld als jullie vragen naar mijn beschikbaarheid of een afspraak ingepland hebben, bestaat de mogelijkheid dat een ander bruidspaar mij direct boekt voor jullie trouwdag.